Bezoek de Dormio Infodagen in Utrecht of Eindhoven!

27 mei 2020 - Dormio Investments

Bent u op zoek naar een vakantiewoning aan de Zeeuwse kust of onder de Spaanse zon? Of zoekt u een luxe appartement in de Duitse Eifel of de Franse Alpen? Op de Dormio Infodagen presenteren we u graag de uitgebreide investeringsmogelijkheden!

We staan u graag te woord op zaterdag 6 juni in Hotel Van der Valk Utrecht en op zondag 7 juni zijn wij te vinden in Hotel Van der Valk Eindhoven. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden. We presenteren u graag onze luxe projecten aan de hand van maquettes, foto’s en videopresentaties.

Onze verkoopspecialisten praten u met gepaste afstand graag bij over de investeringsmogelijkheden van de volgende resorts op toplocaties:

Wij volgen de RIVM-richtlijnen
Wij volgen de RIVM-richtlijnen, dus u bent verzekerd van een veilige ontmoetingsplek met gepaste afstand. Deze Dormio Infodagen zijn daarom uitsluitend op basis van aanmelding. Bij uw aanmelding kunt u een voorkeurstijdstip waarop u de infodag wilt bezoeken doorgeven. Onze verkoopspecialisten bespreken vervolgens met u de mogelijkheden. Heeft u, of één van uw naasten, verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis, we staan u op een ander moment of telefonisch graag te woord.

Praktische informatie
We heten u graag van harte welkom op de Dormio Infodagen! Meld u nu gratis aan!

Infodag Utrecht

Datum: Zaterdag 6 juni 2020
Tijdstip: 11:00 – 16:00
Locatie: Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht
Kosten: gratis
Let op: uitsluitend op aanmelding


Infodag Eindhoven

Datum: Zondag 7 juni 2020
Tijdstip: 11:00 16:00
Locatie: Van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
Kosten: gratis
Let op: uitsluitend op aanmelding

Meld u nu aan!

Bezoek de Dormio Infodagen in Utrecht of Eindhoven!

Ander nieuws