6 en 7 april 2019 Spanje Expobeurs, Eindhoven

22 maart 2019 - Dormio Investments

Heeft u de succesvolle landelijke introductie van Dormio Resort Costa Blanca, Beach & Spa gemist tijdens de Second Home Beurs in Utrecht? Binnen twee weken na de introductie is reeds 50% van de appartementen verkocht. Alle reden om alsnog te komen kennismaken met ons splinternieuwe luxe Spaanse resort tijdens de Spanje Expobeurs in Eindhoven op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019.

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een luxe viersterren-plus-resort met 127 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. In Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

BEKIJK DORMIO RESORT COSTA BLANCA BEACH & SPA >>>


Tijdens de Spanje Expobeurs informeren wij u over

  • de aankoopmogelijkheden
  • de verhuurrendementen
  • de bezichtigingsreizen naar de Costa Blanca
  • en bekijk de gedetailleerde maquette van het resort

 

AANMELDEN VOOR EERSTVOLGENDE BEZICHTIGINGSREIS >>>

 

Juridische en fiscale informatie
Tijdens de Spanje Expobeurs vindt u verder uitgebreide juridische en fiscale informatie over het aankopen van een tweede woning in Spanje. Er zijn diverse presentaties en seminars over beide onderwerpen. Kortom: u vindt er alles wat u wilt weten over wat Spanje zo aantrekkelijk maakt om er te verblijven en te investeren.

 

GRATIS TOEGANGSBEWIJS VOOR 2 PERSONEN
Alstublieft: hierbij ontvangt u een gratis toegangsbewijs voor twee personen voor de Spanje Expobeurs. Ontvangt u graag meer toegangsbewijzen? Dan horen wij dat graag. Neem dan CONTACT met ons op.

 

 

 

 

 

DOWNLOAD HIER UW TOEGANGSBEWIJS >>>


Spanje Expobeurs, zaterdag 6 en zondag 7 april
Hotel NH Eindhoven, Conference Centre Koningshof (Benelux zaal)
Adres: Locht 117, 5504 RM Veldhoven
Tijd: 10.00-17.00 uur

6 en  7 april 2019 Spanje Expobeurs, Eindhoven

Ander nieuws