Nieuws

Zeer succesvol Dormio Resorts Event 2019

12-09-2019 Dormio Investments

Het Dormio Resorts Event op zaterdag 7 september jl. in Batavialand, Lelystad was een groot succes. Dormio-relaties en andere belangstellenden voor onze Dormio resorts kwamen in groten getale naar het Bataviamuseum en de werf aan het Markermeer en de locatie van de HISWA te Water.

Lees meer...

Nieuw in Dormio Resort Maastricht: Dormio Castellum

12-09-2019 Dormio Investments

In Dormio Resort Maastricht realiseren we fase 4 van het resort: Dormio Castellum. Dit wordt een zeer luxe spa-wellnesscentrum met een buitenzwembad en een prachtige binnentuin die overloopt in de bebossing bovenop de Dousberg. Aangrenzend aan dit spa-wellnesscentrum realiseren we 3 appartementsgebouwen met in totaal 18 appartementen en 3 penthouses. Een elk gebouw heeft een eigen zwembad.

Lees meer...

Green Key voor Dormio Resort Maastricht

26-06-2019

Dormio Resort Maastricht mag in juli 2019 als eerste Dormio-resort een gouden Green Key certificaat in ontvangst nemen. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de vrijetijdssector. Dormio is blij met deze certificering en wil voor de andere resorts ook in aanmerking komen voor een Green Key keurmerk. De duurzame aanpak in de Dormio-resorts is al ver doorgevoerd, maar is nog niet altijd zichtbaar voor de gasten.

Lees meer...

Dormio aanwezig op golftoernooi UBN HeartGolf

21-06-2019

Op 20 juni jl. was Dormio Investments aanwezig op het golftoernooi UBN Heartgolf bij golfbaan de Batouwe in Zoelen. De organisatie van het golftoernooi ligt in handen van Stichting Heartbeat en Stichting Bladt Charity. Tijdens een gevarieerd programma dat bestaat uit sportiviteit, gezelligheid en netwerken gaf Dormio acte de présence met een informatiestand waar de diverse luxe resorts werden uitgelicht. Deze dag bracht het ongelooflijk hoge bedrag van € 360.000 op voor het goede doel (Stichting Heartbeat).

Lees meer...

Vier het voorjaar in Dormio Resort Berck-sur-Mer en kom proefslapen!

22-03-2019 Dormio Investments

Wij nodigen u van harte uit om in het weekend van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april te komen proefslapen in Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust en kennis te maken met de heerlijke luxe 4- tot 8-persoons vakantiewoningen in het resort. Daarnaast kunt u de verdere ontwikkelingen van het resort bekijken. U zult zien dat hier een prachtig resort verrijst met, naast de 22 bestaande woningen, nog eens 28 luxe duinwoningen en vier appartementsgebouwen. Tegelijkertijd worden nu ook het strandpaviljoen - met restaurant en receptie - en het zwembad gerealiseerd. De oplevering is in het voorjaar van 2020.

Lees meer...

6 en 7 april 2019 Spanje Expobeurs, Eindhoven

22-03-2019 Dormio Investments

Heeft u de succesvolle landelijke introductie van Dormio Resort Costa Blanca, Beach & Spa gemist tijdens de Second Home Beurs in Utrecht? Binnen twee weken na de introductie is reeds 50% van de appartementen verkocht. Alle reden om alsnog te komen kennismaken met ons splinternieuwe luxe Spaanse resort tijdens de Spanje Expobeurs in Eindhoven op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019.

Lees meer...

26-27 januari Second Home Beurs Maastricht

04-01-2019 Dormio Investments

Droomt u ook van een vakantiehuis waar u kunt genieten van een prachtige vakantie én een gegarandeerd rendement? Bezoek dan de Second Home Beurs in het MECC Maastricht op zaterdag 27 en zondag 27 januari 2019. Dormio is uiteraard ook aanwezig op de beurs.

Lees meer...

Dormio Resort Obertraun officieel geopend

20-12-2018 Dormio Investments

Niemand minder dan de burgemeester van Obertraun verrichtte op zaterdag 15 december 2018 de officiële opening van Dormio Resort Obertraun. De opening vond tegelijkertijd plaats met de oplevering van 23 nieuwe chalets voor 4, 6 en 16 personen. Daarmee is het resort met in totaal 82 huizen is helemaal klaar. Dormio Resort Obertraun is het enige en juiste antwoord op de hoge vraag naar toeristische accommodaties in de regio Hallstatt. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Lees meer...

Toprestaurant Rantrée in Dormio Resort Maastricht eind oktober open

15-10-2018 Dormio Investments

Toprestaurant Rantrée van Chef-kok Mathieu Hermans en zijn vrouw Jeniffer Silvius-Hermans openen op woensdag 31 oktober 2018 de deuren van hun gloednieuwe panoramarestaurant in Maastricht. Het restaurant bevindt zich bovenop het nieuwe Dormio Hotel De Prins van Oranje in Dormio Resort Maastricht en heeft daarmee het mooiste uitzicht over de stad.

Lees meer...

Zorgeloos investeren met Dormio

15-10-2018 Dormio Investments

Met Dormio investeert u in hoogwaardig recreatief vastgoed op toeristische toplocaties in Europa. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw investering een zorgeloze investering is. U kunt bij Dormio dan ook rekenen op een gedegen maatadvies en betrouwbare begeleiding bij de aankoop van uw tweede huis. Zo informeren wij u graag over de interessante financieringsmogelijkheden bij uw investering in uw vakantiewoning.

Lees meer...

Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

06-03-2018 Dormio Investments

De ontwikkelingen in de Dormio resorts in binnen- en buitenland gaan snel. Dit jaar worden veel nieuwe woningen opgeleverd. Bovendien zijn de verhuurrendementen in diverse resorts ruim boven verwachting. Een uitstekend moment om juist nu de aanschaf van een vakantiewoning te overwegen. Onderstaand ziet u een overzicht van de ontwikkelingen in de Dormio resorts in Europa.

Lees meer...

Dormio Resort Obertraun in trek

29-06-2018 Dormio Investments

In het Oostenrijkse Dormio Resort Obertraun worden dit jaar rond de kerst 23 splinternieuwe chalets voor 4, 6 of 16 personen in verschillende prijsklassen opgeleverd. Met een algemeen snel stijgende huurontwikkeling en een drukbezette zomer Obertraun in het vooruitzicht is deze zomer een uitstekend moment om hier uw eigen vakantiewoning te kopen.

Lees meer...

Dormio Resort Berck-sur-Mer: 23 nieuwe woningen in de verhuur

29-06-2018 Dormio Investments

In Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust zetten we een nieuwe stap. Naast de bestaande woningen gaan er met ingang van 1 juli de 23 splinternieuwe woningen uit fase I in de verhuur. Dat betekent dat als u nu instapt, u direct profiteert van een aantrekkelijk huurrendement.

Lees meer...

Interessant alternatief voor banksparen

14-05-2018 Dormio Investments

U kunt om verschillende redenen investeren in een vakantiewoning. Rendement en opbrengst kunnen belangrijke factoren zijn om een huis te kopen waar u zelf weinig gebruik van maakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuis aan te schaffen dat u nu grotendeels zelf gebruikt en waarvan u na langere tijd de overwaarde wilt verzilveren.

Lees meer...

Steeds meer mensen kopen tweede woning

14-03-2018 Dormio Investments

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aanschaf van een tweede woning. In tegenstelling tot vroeger, toen het bezit van een vakantiewoning was voorbehouden aan een selecte groep, is het kopen van een tweede woning de gewoonste zaak van de wereld. Exacte cijfers zijn er niet, maar naar schatting bezit zo’n één op de twintig Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Lees meer...

Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

14-03-2018 Dormio Investments

Het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantree van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans verhuist van de Maastrichtse binnenstad naar Dormio Resort Maastricht. In november 2018 opent Rantree op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde panoramahotel een panoramarestaurant met een 360 graden uitzicht over de omgeving.

Lees meer...

Top-10 beleggingsvoordelen

06-03-2018 Dormio Investments

Dormio heeft de top-10 met voordelen van investeren in recreatief vastgoed voor u op een rijtje gezet. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich vooral van andere beleggingsproducten door het tastbare plezier dat u als investeerder kunt beleven aan uw investering. U kunt uw vakanties immers in uw eigen vakantiewoning doorbrengen. Bovendien kunt u dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld uw kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Lees meer...

Wat betekent de Zoover Award?

07-02-2018 Dormio Investments

Dormio Resort Obertraun en Resort Eifeler Tor zijn al een aantal keren bekroond met een Zoover Award. Wij zijn heel trots op deze erkenning. Maar wat is nu eigenlijk de betekenis van een Zoover Award?

Lees meer...

Oostenrijk: zeer veelzijdig in alle seizoenen

07-02-2018 Dormio Investments

Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis in Oostenrijk. In de winter kun je er skiën en in de zomer kun je genieten van een actieve bergvakantie. Een vakantiehuis in de Oostenrijkse Alpen is een slimme investering waarvan je het hele jaar door plezier hebt.

Lees meer...