Nieuws

Watersport stijgt in populariteit onder Nederlanders

11-05-2022 Dormio Investments

De watersport heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld onder Nederlanders. Uit een onderzoek van NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) en Waterrecreatie Nederland blijkt dat in 2021 ruim 3,4 miljoen Nederlanders een vorm van watersport hebben beoefend. Hierbij zijn vooral sloepvaren, kanoën, kajakken en suppen populair, maar ook surfen, zeilen, roeien, duiken en waterskiën wordt veel gedaan.

Lees meer...

Succesvolle Dormio Infodagen en bezichtigingen tijdens Paasweekend!

21-04-2022 Dormio Investments

Bij Dormio helpen we u graag met een goed doordachte keuze maken, zodat u een zorgeloze investering doet. Daarom organiseren wij regelmatig onze Dormio Infodagen om u te begeleiden bij de eerste stap naar een eigen vakantiewoning op een toeristische toplocatie in binnen- of buitenland. De infodagen zijn hét moment om geheel vrijblijvend kennis te maken met Dormio Investments en ons uitgebreide investeringsaanbod.

Lees meer...

Primeur: digitale maquettes van onze nieuwe resorts

25-03-2022 Dormio Investments

Met trots presenteren we u deze week de 3D maquettes van onze nieuwe resorts in Drenthe en Noord-Holland. Aan de hand van dronefoto’s hebben we Dormio Resort De Hondsrug en Dormio Resort Medemblik in kaart gebracht. Deze projecten zijn ingetekend op het perceel waar deze luxueuze resorts gerealiseerd gaan worden. Wellicht heeft u op de Second Home Beurs al kennis kunnen maken, anders bieden we u nu graag de kans om vanuit huis de projecten, locaties en verschillende woningtypes te ontdekken.

Lees meer...

Terugblik op succesvolle Second Home Beurs in Utrecht

24-03-2022 Dormio Investments

Afgelopen weekend stond de Jaarbeurs in Utrecht volledig in het teken van de zoektocht naar een vakantiehuis of tweede huis. Tijdens de Second Home Beurs werden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd over het kopen van een vakantiewoning in het binnen- of buitenland. Wij kijken terug op drie succesvolle beursdagen!

Lees meer...

Politici willen verdergaande reguleringen voor woningbeleggers

17-03-2022 Dormio Investments

We mochten deze week weer naar de stembus. Als het ging om het aanpakken van de wooncrisis, was er weinig verschil tussen de partijprogramma’s. Vastgoedmarkt vond een opvallende eensgezindheid op het woondossier tussen linkse en rechtse partijen. Er moet meer worden gebouwd, daar is iedereen het in ieder geval over eens. Lokale politici willen meer inspraak op het aantal woningen dat er gebouwd moeten worden, wat voor soort woningen, maar ook de prijzen, locatie, duurzaamheid en zelfs door wie ze mogen worden bewoond.

Lees meer...

Vakantiepark Klein Giethoorn Opperdoes wordt Dormio Resort Medemblik

16-03-2022 Dormio Investments

Dormio Group transformeert Vakantiepark Klein Giethoorn in Opperdoes (Noord-Holland) tot Dormio Resort Medemblik. De Arnhemse resortontwikkelaar is hiervoor een samenwerking aangegaan met grondeigenaar Rima BV. In de loop van 2022 wordt het bestaande kleinschalige park uitgebreid met 88 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten. De gemeente Medemblik, waartoe het vakantiepark behoort, verwacht met de komst van het resort een positief effect op economie, werkgelegenheid en het verder toeristisch op de kaart zetten van de gemeente.

Lees meer...

Flinke stijging in hypotheekrente

10-03-2022 Dormio Investments

Voor het eerst sinds september 2019 kwam in de afgelopen weken het totaalgemiddelde van de hypotheekrente boven de 2% uit. Dat betekent dat na een jarenlange daling de percentages weer stijgen. Dit is te verklaren door onder andere het herstel van de economie en hoge inflatie. Bijna alle banken en andere hypotheekverstrekkers hebben in de afgelopen periode hun hypotheekrente verhoogd. De verwachting is dat het rentepercentage de komende tijd nog verder zal stijgen.

Lees meer...

Primeur: landelijke introductie 2 projecten op Second Home Beurs

04-03-2022 Dormio Investments

Op de Second Home Beurs zullen we onze twee nieuwste projecten op Nederlandse bodem landelijk introduceren! We zijn verheugd om te melden dat er, naar aanleiding van de pre-sale binnen ons relatiebestand, grote interesse is in zowel de vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug als de luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Medemblik. Het merendeel van de woningen is dan ook reeds gereserveerd!

Lees meer...

Dormio Investments is aanwezig op de Second Home Beurs

18-02-2022 Dormio Investments

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning op uw favoriete vakantiebestemming waar u niet alleen zelf van kunt genieten maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijk rendement op haalt? Kom dan op 18, 19 of 20 maart langs op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Wij heten u graag van harte welkom!

Lees meer...

Welke gemeenten doen mee aan de opkoopbescherming?

27-01-2022 Dormio Investments

De huizenprijzen blijven stijgen en dat heeft voor een deel te maken met beleggers die huizen of appartementsblokken opkopen om ze vervolgens te verhuren. Zij rekenen hiervoor doorgaans veel hogere maandlasten dan de particulieren zouden hebben als ze de woning zelf hadden gekocht. Om te voorkomen dat beleggers de huizenprijzen nog verder opdrijven, gaan verschillende steden dit jaar maatregelen invoeren om beleggers zoveel mogelijk van de huizenmarkt te weren.

Lees meer...

Nederlanders boeken weer massaal vakantie

21-01-2022 Dormio Investments

Nederlanders boeken deze maand weer massaal vakanties in januari. Het aantal geboekte vakanties is in de eerste week van januari 2022 zelfs verdrievoudigd ten opzichte van de hele maand januari in 2021! Dit blijkt uit de Zoover Vakantiemonitor waarin het zoek- en boekgedrag van miljoenen bezoekers aan review- en boekingssite Zoover is geanalyseerd. Ook vakantiepark en bungalowpark-expert Parkvakanties en Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB hebben onderzoek gedaan naar het vakantiegedrag van Nederlanders.

Lees meer...

De resultaten en verwachtingen voor de Nederlandse recreatiebranche

06-01-2022 Dormio Investments

Uit een benchmark update van Stratech waarin de cijfers van verschillende jaren worden vergeleken blijkt dat een groot deel van de ondernemers uit de recreatiebranche aangeven dat 2021, ondanks alles, opnieuw een succesvol jaar is geweest. Daarbij kent 2022 een veelbelovende start en wordt ook dit jaar verwacht dat veel Nederlanders er voor zullen kiezen om dichter bij huis op vakantie te blijven gaan.

Lees meer...

Verdrievoudiging tweede hypotheek in paar jaar tijd

09-12-2021 Dormio Investments

Het aantal aanvragen voor een tweede hypotheek is sinds 2017 al meer dan verdrievoudigd, blijkt uit de cijfers van het Hypotheken Data Netwerk. In 2021 werden er meer dan 50.000 hypotheken aangevraagd wat 10% is van alle hypotheek aanvragen van dit jaar. Deze stijging lijkt een direct gevolg te zijn van de overspannen woningmarkt. Door de fors gestegen huizenprijzen zien mensen de waarde van hun huis snel toenemen. Dit zorgt ervoor dat het kunnen afsluiten van een tweede hypotheek ineens wél tot de mogelijkheden behoort.

Lees meer...

Eerste heipaal de grond in op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

03-12-2021 Dormio Investments

Vrijdag 5 november werd op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen. Deze formele handeling markeert de start van de bouw van dit luxe resort. Het project, op loopafstand van de Zeeuwse kust, wordt gerealiseerd door Dormio Group in samenwerking met ADS Groep en Sagro. Met de ontwikkeling van dit nieuwe resort in Zeeuws-Vlaanderen is een investering van ruim 60 miljoen euro gemoeid. Volgens de planning zal het resort haar deuren openen in het voorjaar van 2023.

Lees meer...

Dormio bestaat deze week twintig jaar!

16-11-2021 Dormio Investments

Deze week vieren wij ons 20-jarig jubileum! Ook in de toekomst zullen we met veel passie en liefde hoogwaardige projecten blijven ontwikkelen en kunnen mensen een zorgeloze investering in recreatief vastgoed bij ons doen. Bekijk in de video hoe de vlam in 2001 is ontstaan en al die jaren over de door Dormio beheerde resorts en hotels is doorgegeven.

Lees meer...

Grote steden willen strenger optreden tegen vastgoedbeleggers

12-11-2021 Dormio Investments

De grote steden Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam willen strenger optreden tegen beleggers die huizen opkopen om ze vervolgens te verhuren. Den Haag en Utrecht willen de zogenaamde opkoopbescherming invoeren over de hele stad, Amsterdam voor sommige huizen en Rotterdam beslist hier volgende week over. “Woningen zijn om in te wonen en niet om aan te verdienen”, vindt Jakob Wedemeijer, de Amsterdamse wethouder voor wonen.

Lees meer...

Hypotheekrente stijgt na jarenlange daling

27-10-2021 Dormio Investments

De hypotheekrentes zijn al een lange tijd extreem laag, maar de laatste paar weken lijkt dat te veranderen. Marktleider Rabobank verhoogde, net als een aantal andere hypotheekverstrekkers, de hypotheekrentes. De druk van de stijgende rentes op de kapitaalmarkten begint hiermee door te dringen op de hypotheekmarkt. Bij de verhogingen zijn uitschieters te zien van 0,15%. De gemiddelde hypotheekrente is nu zo’n 1,5%, afhankelijk van de voorwaarden.

Lees meer...

Recreatiebranche kijkt uit naar herfstvakantie

07-10-2021 Dormio Investments

De zomer is officieel voorbij en daarmee komt tevens een einde aan het hoogseizoen voor alle vakantieparken. Uit het Benchmark onderzoek van Stratech kan worden geconcludeerd dat de Nederlandse recreatiebranche lijkt af te stevenen op een goed jaar.

Lees meer...

Prinsjesdagstukken maken investeren in recreatief vastgoed extra interessant

24-09-2021 Dormio Investments

Afgelopen dinsdag op Prinsjesdag heeft het Ministerie van Financiën traditiegetrouw de fiscale voorstellen voor het komend jaar bekendgemaakt. Een aantal hiervan heeft een grote impact voor investeerders en de Nederlandse vastgoedmarkt. Een duidelijk voorbeeld is de opkoopbescherming waar gemeenten vanaf 1 januari 2022 gebruik van kunnen maken.

Lees meer...

Overwaarde inzetten om tweede huis te financieren

16-09-2021 Dormio Investments

Dat de huizenprijzen steeds verder stijgen is bekend, maar het neveneffect dat deze groei met zich meebrengt is opvallend. Doordat huizen steeds meer stijgen in waarde, komt er vanuit het eerste huis meer kapitaal vrij waar een tweede woning mee kan worden gefinancierd. Dit zorgt ervoor dat het kopen van een tweede huis steeds populairder wordt en mensen er steeds vaker voor kiezen om hun spaargeld te investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer...

De vakantiewoning als investeringsobject

19-08-2021 Dormio Investments

Een vakantiewoning in Nederland is populair, zowel om te verblijven tijdens een vakantie in eigen land of als investeringsobject. Dit trekt ook de aandacht van potentiële investeerders en zorgt voor een succesvolle verkoop van nieuwe accommodaties. "Vakantiehuizen zijn een interessant beleggingsobject, zeker met deze lage rente”, zegt Cees-Jan Pen, lector van de Ondernemende Regio aan de Fontys Hogeschool, in Trouw.

Lees meer...

Start bouw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad na de zomer

04-08-2021 Dormio Investments

Na de zomervakantie start de bouw van het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit project van Dormio Group bestaat uit 124 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten. ADS Groep uit Goor is gecontracteerd voor de bouw van de vakantiewoningen. De Zeeuwse Sagro-groep zal de wegen-, groen- en civiele werkzaamheden gaan uitvoeren. Met de ontwikkeling van dit nieuwe vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen is een investering van ruim 60 miljoen euro gemoeid. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht aan (particuliere) investeerders.

Lees meer...

Dormio in het nieuws: Vastgoed Visie

28-07-2021 Dormio Investments

Deze maand staat Dormio in het magazine Vastgoed Visie. CEO en oprichter Don van Schaik werd onlangs geïnterviewd over het 20-jarig bestaan van Dormio en de toenemende vraag naar recreatief vastgoed in binnen- en buitenland.

Lees meer...

Grote vraag naar vakantiewoningen leidt tot krapte

25-06-2021 Dormio Investments

Iets dat algemeen bekend is; de reguliere woningmarkt is oververhit en starters komen moeilijk aan een woning. Maar ook de recreatieve woningmarkt staat dus steeds meer onder druk. Volgens het NVM is er vorig jaar een recordaantal aan vakantiewoningen verkocht. Door schaarste op de markt en de toenemende vraag naar vakantie in eigen land is het hebben van een vakantiewoning meer dan ooit in trek.

Lees meer...

Heel Nederland lijkt op zoek naar een eigen vakantiewoning

05-03-2021 Dormio Investments

Corona heeft de vraag naar recreatiewoningen in eigen land erg populair gemaakt. De grote vraag en relatieve schaarste stuwen de prijzen op. Daarmee dienen zich dus twee grote groepen – beleggers en recreanten – tegelijk aan die op zoek zijn naar een vakantiewoning. En dat in een markt die al floreerde vóór corona, omdat de korte vakantie in eigen land de laatste jaren al aan populariteit won.

Lees meer...

Mogelijk verbod op het kopen van huizen voor particuliere verhuur

09-02-2021 Dormio Investments

De Tweede Kamer wil het kopen van huizen voor de particuliere verhuur verbieden. Steeds meer koopwoningen worden namelijk opgekocht door beleggers om de panden hierna te verhuren. Er worden in de komende jaren veel woningen bijgebouwd, maar die staan er nog niet. De Tweede Kamer hoopt met dit verbod starters en gezinnen een eerlijke kans te geven om een koophuis te kunnen kopen.

Lees meer...

Goede vooruitzichten voor eigenaren van een vakantiewoning

17-02-2021 Dormio Investments

Uit de cijfers van 2020 blijkt dat vakantieparken het afgelopen jaar druk bezocht zijn. Veel mensen hebben behoefte aan een vakantie in eigen land. Volgens het CBS ging in de zomermaanden van 2020 ruim een kwart meer Nederlanders op vakantie in Nederland dan in de zomer van 2019. Ook in 2021 wordt verwacht dat deze trend zal doorzetten.

Lees meer...

Het verhaal achter Dormio

27-11-2020 Dormio Investments

Met bijna 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van recreatief vastgoed is Dormio een grote speler in deze markt. Maar hoe zijn we begonnen? Lees hier meer over het ontstaan, de geschiedenis en de ontwikkelingen van Dormio.

Lees meer...

Akkoord op nieuwbouwplan aan de Zeeuwse kust

30-09-2020 Dormio Investments

Met trots kunnen wij u mededelen dat er groen licht is gegeven voor de nieuwbouwplannen voor ons nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad! De gemeente Sluis heeft het bestemmingsplan goedgekeurd om in Lampzinspolder het resort met maar liefst 124 vakantiewoningen te gaan bouwen. Het Dormio resort in Nieuwvliet-Bad is het laatste plan dat nog gebouwd mag worden aan de kust.

Lees meer...

Ongekende drukte in vakantieparken in het zomerseizoen

21-08-2020 Dormio Investments

In het voorjaar leek het alsof de recreatiemarkt afstormde op een rampjaar vanwege de coronamaatregelen. Dankzij de fantastische zomertemperaturen in ons eigen land hebben veel vakantieparken en campings echter een flinke inhaalslag kunnen maken en lijkt het kalenderjaar niet verloren, zo schrijft het FD.

Lees meer...

Krapte dreigt op de vastgoedmarkt voor recreatiewoningen

15-07-2020 Dormio Investments

Uit het jaarrapport van De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) blijkt dat door het hoge aantal verkochte vakantiewoningen in 2019 het beschikbare aanbod aan recreatiewoningen met meer dan een kwart gedaald is. Door de enorme vraag dreigt krapte te ontstaan op de vastgoedmarkt. In het jaarrapport wordt uitgebreid ingegaan op de marktonwikkelingen over de Nederlandse markt voor recreatiewoningen in 2019 en de aanbodsituatie van 2020. Graag delen we een aantal onderzoeksresultaten met u.

Lees meer...

Succesvolle Dormio Infodagen op 6 en 7 juni!

08-06-2020 Dormio Investments

Afgelopen weekend stonden wij in Utrecht en Eindhoven geïnteresseerden te woord over de investeringsmogelijkheden voor onze projecten in binnen- en buitenland. Graag blikken we met u terug op twee succesvolle Dormio Infodagen.

Lees meer...

Dormio introduceert 3D maquette

24-04-2020 Dormio Investments

Met trots presenteren we u Dormio Resort Nieuwvliet-Bad nu ook als 3D maquette. Maak vanuit huis kennis met het nieuwste Dormio resort aan de Noordzeekust. Bekijk het project, de locatie en de verschillende woningtypes.

Lees meer...

Bouwupdate: Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

09-04-2020 Dormio Investments

Direct aan de Middellandse Zee verrijst in El Campello momenteel het viersterrenplus Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Bekijk hier de laatste ontwikkelingen op het resort. Zoals u ziet wordt ons luxe vier-sterren-plus resort aan de Middellandse Zee steeds mooier en vollediger! We komen steeds dichter bij de openingsdatum; iets waar we enorm naar uitkijken.

Lees meer...

Nieuw: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

17-03-2020 Dormio Investments

Maak nu kennis met het nieuwste resort van Dormio! Op loopafstand van de prachtige Zeeuwse stranden wordt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Droomt u al van een tweede huis aan de Noordzeekust?

Lees meer...

Veel geïnteresseerden op Dormio Roadshow!

17-02-2020 Dormio Investments

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari vond de Dormio Roadshow plaats. Bij Hotel Van der Valk in Utrecht kon u kennis maken met de investeringsmogelijkheden van drie interessante projecten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met een hoog aantal bezoekers.

Lees meer...

Terugblik op geslaagde Second Home Beurs in Maastricht!

30-01-2020 Dormio Investments

In het weekend van 25 en 26 januari stond MECC Maastricht volledig in het teken van zoektochten naar een vakantiehuis of tweede huis. Tijdens de Second Home Beurs werden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd over het kopen van een vakantiewoning. Wij blikken graag met u terug!

Lees meer...

Restaurant Rantrée bekroond met Michelin-ster!

14-01-2020 Dormio Investments

Tijdens de presentatie van de nieuwe Michelin Gids 2020 afgelopen maandag heeft Restaurant Rantrée haar eerste Michelin-ster ontvangen! Dit restaurant bevindt zich op de 8e verdieping van Dormio Hotel de Prins van Oranje, onderdeel van Dormio Resort Maastricht.

Lees meer...

Ontmoet Dormio op de Second Home Beurs Maastricht 2020!

16-12-2019 Dormio Investments

Het einde van het jaar nadert, heeft u uw goede voornemens voor 2020 al gemaakt? Droomt u ervan om in het nieuwe jaar meer te reizen, meer te genieten of van meer rendement? Laat uw goede voornemens in januari al uitkomen en bezoek ons eind januari op de Second Home Beurs in Maastricht. Wij heten u hier graag van harte welkom!

Lees meer...

Zeer succesvol Dormio Resorts Event 2019

12-09-2019 Dormio Investments

Het Dormio Resorts Event op zaterdag 7 september jl. in Batavialand, Lelystad was een groot succes. Dormio-relaties en andere belangstellenden voor onze Dormio resorts kwamen in groten getale naar het Bataviamuseum en de werf aan het Markermeer en de locatie van de HISWA te Water.

Lees meer...

Nieuw in Dormio Resort Maastricht: Dormio Castellum

12-09-2019 Dormio Investments

In Dormio Resort Maastricht realiseren we fase 4 van het resort: Dormio Castellum. Dit worden 3 appartementsgebouwen met in totaal 18 appartementen en 3 penthouses. Elk gebouw heeft een eigen zwembad. Aangrenzend komt er een zeer luxe spa-wellnesscentrum (Wellnessresort Maastricht) met een buitenzwembad en een prachtige binnentuin die overloopt in de bebossing bovenop de Dousberg.

Lees meer...

Green Key voor Dormio Resort Maastricht

26-06-2019

Dormio Resort Maastricht mag in juli 2019 als eerste Dormio-resort een gouden Green Key certificaat in ontvangst nemen. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de vrijetijdssector. Dormio is blij met deze certificering en wil voor de andere resorts ook in aanmerking komen voor een Green Key keurmerk. De duurzame aanpak in de Dormio-resorts is al ver doorgevoerd, maar is nog niet altijd zichtbaar voor de gasten.

Lees meer...

Dormio aanwezig op golftoernooi UBN HeartGolf

21-06-2019

Op 20 juni jl. was Dormio Investments aanwezig op het golftoernooi UBN Heartgolf bij golfbaan de Batouwe in Zoelen. De organisatie van het golftoernooi ligt in handen van Stichting Heartbeat en Stichting Bladt Charity. Tijdens een gevarieerd programma dat bestaat uit sportiviteit, gezelligheid en netwerken gaf Dormio acte de présence met een informatiestand waar de diverse luxe resorts werden uitgelicht. Deze dag bracht het ongelooflijk hoge bedrag van € 360.000 op voor het goede doel (Stichting Heartbeat).

Lees meer...

Vier het voorjaar in Dormio Resort Berck-sur-Mer en kom proefslapen!

22-03-2019 Dormio Investments

Wij nodigen u van harte uit om in het weekend van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april te komen proefslapen in Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust en kennis te maken met de heerlijke luxe 4- tot 8-persoons vakantiewoningen in het resort. Daarnaast kunt u de verdere ontwikkelingen van het resort bekijken. U zult zien dat hier een prachtig resort verrijst met, naast de 22 bestaande woningen, nog eens 28 luxe duinwoningen en vier appartementsgebouwen. Tegelijkertijd worden nu ook het strandpaviljoen - met restaurant en receptie - en het zwembad gerealiseerd. De oplevering is in het voorjaar van 2020.

Lees meer...

6 en 7 april 2019 Spanje Expobeurs, Eindhoven

22-03-2019 Dormio Investments

Heeft u de succesvolle landelijke introductie van Dormio Resort Costa Blanca, Beach & Spa gemist tijdens de Second Home Beurs in Utrecht? Binnen twee weken na de introductie is reeds 50% van de appartementen verkocht. Alle reden om alsnog te komen kennismaken met ons splinternieuwe luxe Spaanse resort tijdens de Spanje Expobeurs in Eindhoven op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019.

Lees meer...

26-27 januari Second Home Beurs Maastricht

04-01-2019 Dormio Investments

Droomt u ook van een vakantiehuis waar u kunt genieten van een prachtige vakantie én een gegarandeerd rendement? Bezoek dan de Second Home Beurs in het MECC Maastricht op zaterdag 27 en zondag 27 januari 2019. Dormio is uiteraard ook aanwezig op de beurs.

Lees meer...

Dormio Resort Obertraun officieel geopend

20-12-2018 Dormio Investments

Niemand minder dan de burgemeester van Obertraun verrichtte op zaterdag 15 december 2018 de officiële opening van Dormio Resort Obertraun. De opening vond tegelijkertijd plaats met de oplevering van 23 nieuwe chalets voor 4, 6 en 16 personen. Daarmee is het resort met in totaal 82 huizen is helemaal klaar. Dormio Resort Obertraun is het enige en juiste antwoord op de hoge vraag naar toeristische accommodaties in de regio Hallstatt. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Lees meer...

Toprestaurant Rantrée in Dormio Resort Maastricht eind oktober open

15-10-2018 Dormio Investments

Toprestaurant Rantrée van Chef-kok Mathieu Hermans en zijn vrouw Jeniffer Silvius-Hermans openen op woensdag 31 oktober 2018 de deuren van hun gloednieuwe panoramarestaurant in Maastricht. Het restaurant bevindt zich bovenop het nieuwe Dormio Hotel De Prins van Oranje in Dormio Resort Maastricht en heeft daarmee het mooiste uitzicht over de stad.

Lees meer...

Zorgeloos investeren met Dormio

15-10-2018 Dormio Investments

Met Dormio investeert u in hoogwaardig recreatief vastgoed op toeristische toplocaties in Europa. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw investering een zorgeloze investering is. U kunt bij Dormio dan ook rekenen op een gedegen maatadvies en betrouwbare begeleiding bij de aankoop van uw tweede huis. Zo informeren wij u graag over de interessante financieringsmogelijkheden bij uw investering in uw vakantiewoning.

Lees meer...

Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

06-03-2018 Dormio Investments

De ontwikkelingen in de Dormio resorts in binnen- en buitenland gaan snel. Dit jaar worden veel nieuwe woningen opgeleverd. Bovendien zijn de verhuurrendementen in diverse resorts ruim boven verwachting. Een uitstekend moment om juist nu de aanschaf van een vakantiewoning te overwegen. Onderstaand ziet u een overzicht van de ontwikkelingen in de Dormio resorts in Europa.

Lees meer...

Dormio Resort Obertraun in trek

29-06-2018 Dormio Investments

In het Oostenrijkse Dormio Resort Obertraun worden dit jaar rond de kerst 23 splinternieuwe chalets voor 4, 6 of 16 personen in verschillende prijsklassen opgeleverd. Met een algemeen snel stijgende huurontwikkeling en een drukbezette zomer Obertraun in het vooruitzicht is deze zomer een uitstekend moment om hier uw eigen vakantiewoning te kopen.

Lees meer...

Dormio Resort Berck-sur-Mer: 23 nieuwe woningen in de verhuur

29-06-2018 Dormio Investments

In Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust zetten we een nieuwe stap. Naast de bestaande woningen gaan er met ingang van 1 juli de 23 splinternieuwe woningen uit fase I in de verhuur. Dat betekent dat als u nu instapt, u direct profiteert van een aantrekkelijk huurrendement.

Lees meer...

Interessant alternatief voor banksparen

14-05-2018 Dormio Investments

U kunt om verschillende redenen investeren in een vakantiewoning. Rendement en opbrengst kunnen belangrijke factoren zijn om een huis te kopen waar u zelf weinig gebruik van maakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuis aan te schaffen dat u nu grotendeels zelf gebruikt en waarvan u na langere tijd de overwaarde wilt verzilveren.

Lees meer...

Steeds meer mensen kopen tweede woning

14-03-2018 Dormio Investments

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aanschaf van een tweede woning. In tegenstelling tot vroeger, toen het bezit van een vakantiewoning was voorbehouden aan een selecte groep, is het kopen van een tweede woning de gewoonste zaak van de wereld. Exacte cijfers zijn er niet, maar naar schatting bezit zo’n één op de twintig Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Lees meer...

Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

14-03-2018 Dormio Investments

Het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantree van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans verhuist van de Maastrichtse binnenstad naar Dormio Resort Maastricht. In november 2018 opent Rantree op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde panoramahotel een panoramarestaurant met een 360 graden uitzicht over de omgeving.

Lees meer...

Top-10 beleggingsvoordelen

06-03-2018 Dormio Investments

Dormio heeft de top-10 met voordelen van investeren in recreatief vastgoed voor u op een rijtje gezet. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich vooral van andere beleggingsproducten door het tastbare plezier dat u als investeerder kunt beleven aan uw investering. U kunt uw vakanties immers in uw eigen vakantiewoning doorbrengen. Bovendien kunt u dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld uw kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Lees meer...

Wat betekent de Zoover Award?

07-02-2018 Dormio Investments

Dormio Resort Obertraun en Resort Eifeler Tor zijn al een aantal keren bekroond met een Zoover Award. Wij zijn heel trots op deze erkenning. Maar wat is nu eigenlijk de betekenis van een Zoover Award?

Lees meer...

Oostenrijk: zeer veelzijdig in alle seizoenen

07-02-2018 Dormio Investments

Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis in Oostenrijk. In de winter kun je er skiën en in de zomer kun je genieten van een actieve bergvakantie. Een vakantiehuis in de Oostenrijkse Alpen is een slimme investering waarvan je het hele jaar door plezier hebt.

Lees meer...

Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex Castellum en wellness

25-05-2022 Dormio Investments

Met de oplevering van Castellum is de laatste fase van Dormio Resort Maastricht afgerond. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning aan het bestaande aanbod van 266 verblijfsaccommodaties en het tevens nieuwe wellnesscentrum, maken het resort op de Dousberg compleet. Het geheel ademt de sfeer van een authentiek Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek.

Lees meer...

Vakantiewoningen Dormio Resort Nieuwvliet-Bad volledig uitverkocht!

25-05-2022 Dormio Investments

De laatste woning van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is afgelopen week verkocht. Dit laatste object, de Badhuis woning, is een uniek woningtype bij Dormio. Deze luxe vakantiewoning voor 8 personen beschikt namelijk over een privé binnenzwembad voor zwemplezier gedurende het hele jaar! Dit nieuwe resort in Zeeland, bestaande uit 124 vakantiewoningen en diverse hoogwaardige faciliteiten, is nu volledig uitverkocht. Dat is prachtig nieuws voor alle eigenaren en een hele mooie opsteker voor het verkoopteam!

Lees meer...