Nieuws

Toprestaurant Rantrée in Dormio Resort Maastricht eind oktober open

15-10-2018 Dormio Investments

Toprestaurant Rantrée van Chef-kok Mathieu Hermans en zijn vrouw Jeniffer Silvius-Hermans openen op woensdag 31 oktober 2018 de deuren van hun gloednieuwe panoramarestaurant in Maastricht. Het restaurant bevindt zich bovenop het nieuwe Dormio Hotel De Prins van Oranje in Dormio Resort Maastricht en heeft daarmee het mooiste uitzicht over de stad.

Lees meer...

Zorgeloos investeren met Dormio

15-10-2018 Dormio Investments

Met Dormio investeert u in hoogwaardig recreatief vastgoed op toeristische toplocaties in Europa. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw investering een zorgeloze investering is. U kunt bij Dormio dan ook rekenen op een gedegen maatadvies en betrouwbare begeleiding bij de aankoop van uw tweede huis. Zo informeren wij u graag over de interessante financieringsmogelijkheden bij uw investering in uw vakantiewoning.

Lees meer...

Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

06-03-2018 Dormio Investments

De ontwikkelingen in de Dormio resorts in binnen- en buitenland gaan snel. Dit jaar worden veel nieuwe woningen opgeleverd. Bovendien zijn de verhuurrendementen in diverse resorts ruim boven verwachting. Een uitstekend moment om juist nu de aanschaf van een vakantiewoning te overwegen. Onderstaand ziet u een overzicht van de ontwikkelingen in de Dormio resorts in Europa.

Lees meer...

Dormio Resort Obertraun in trek

29-06-2018 Dormio Investments

In het Oostenrijkse Dormio Resort Obertraun worden dit jaar rond de kerst 23 splinternieuwe chalets voor 4, 6 of 16 personen in verschillende prijsklassen opgeleverd. Met een algemeen snel stijgende huurontwikkeling en een drukbezette zomer Obertraun in het vooruitzicht is deze zomer een uitstekend moment om hier uw eigen vakantiewoning te kopen.

Lees meer...

Dormio Resort Berck-sur-Mer: 23 nieuwe woningen in de verhuur

29-06-2018 Dormio Investments

In Dormio Resort Berck-sur-Mer aan de Franse Opaalkust zetten we een nieuwe stap. Naast de bestaande woningen gaan er met ingang van 1 juli de 23 splinternieuwe woningen uit fase I in de verhuur. Dat betekent dat als u nu instapt, u direct profiteert van een aantrekkelijk huurrendement.

Lees meer...

Hoogseizoenweken = instapweken

29-06-2018 Dormio Investments

Het hoogseizoen gaat van start. De komende weken trekken Nederland en de rest van Europa er op uit voor een welverdiende vakantie. Dat betekent dus ook grote drukte in onze Dormio resorts. Een interessante periode om te investeren in een eigen vakantiewoning. Naast een heerlijke vakantie, levert uw investering dan direct een aantrekkelijk rendement op.

Lees meer...

Dormio bij Volvo Ocean Race

14-06-2018 Dormio Investments

Na ruim acht maanden varen over 45.000 zeemijlen is 24 juni in Den Haag de Volvo Ocean Race gefinisht, de grootste en zwaarste zeilrace ter wereld. Het is voor het eerst in de historie dat deze legendarisch race in Nederland eindigt. Daarom staat de haven van Scheveningen van 24 juni acht dagen lang in het teken van de Volvo Ocean Race en watersport met tal van watersportactiviteiten, zeilwedstrijden en heel veel entertainment. Dormio is er alle dagen bij. U ook?

Lees meer...

De Alpen: het ideale zomerverblijf

14-05-2018 Dormio Investments

Als u aan de Alpen denkt, dan denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een zonvakantie, maar eerder aan witte pistes, indrukwekkende gletsjers, sportieve skileraren en schattige bergdorpjes. Dat beeld hoeft u niet los te laten. Maar naast de vele wintersportmogelijkheden bieden de veelzijdige Alpen u ook elk jaar een zomer vol zon, natuur en avontuur!

Lees meer...

Interessant alternatief voor banksparen

14-05-2018 Dormio Investments

U kunt om verschillende redenen investeren in een vakantiewoning. Rendement en opbrengst kunnen belangrijke factoren zijn om een huis te kopen waar u zelf weinig gebruik van maakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuis aan te schaffen dat u nu grotendeels zelf gebruikt en waarvan u na langere tijd de overwaarde wilt verzilveren.

Lees meer...

Steeds meer mensen kopen tweede woning

14-03-2018 Dormio Investments

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aanschaf van een tweede woning. In tegenstelling tot vroeger, toen het bezit van een vakantiewoning was voorbehouden aan een selecte groep, is het kopen van een tweede woning de gewoonste zaak van de wereld. Exacte cijfers zijn er niet, maar naar schatting bezit zo’n één op de twintig Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Lees meer...

Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

14-03-2018 Dormio Investments

Het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantree van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans verhuist van de Maastrichtse binnenstad naar Dormio Resort Maastricht. In november 2018 opent Rantree op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde panoramahotel een panoramarestaurant met een 360 graden uitzicht over de omgeving.

Lees meer...

Top-10 beleggingsvoordelen

06-03-2018 Dormio Investments

Dormio heeft de top-10 met voordelen van investeren in recreatief vastgoed voor u op een rijtje gezet. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich vooral van andere beleggingsproducten door het tastbare plezier dat u als investeerder kunt beleven aan uw investering. U kunt uw vakanties immers in uw eigen vakantiewoning doorbrengen. Bovendien kunt u dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld uw kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Lees meer...

Wat betekent de Zoover Award?

07-02-2018 Dormio Investments

Dormio Resort Obertraun en Resort Eifeler Tor zijn al een aantal keren bekroond met een Zoover Award. Wij zijn heel trots op deze erkenning. Maar wat is nu eigenlijk de betekenis van een Zoover Award?

Lees meer...

Oostenrijk: zeer veelzijdig in alle seizoenen

07-02-2018 Dormio Investments

Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis in Oostenrijk. In de winter kun je er skiën en in de zomer kun je genieten van een actieve bergvakantie. Een vakantiehuis in de Oostenrijkse Alpen is een slimme investering waarvan je het hele jaar door plezier hebt.

Lees meer...

Unieke buitenkans: vakantiewoning in Resort Eifeler Tor

24-01-2018 Dormio Investments

Investeren in recreatief vastgoed wordt voor steeds meer mensen interessant. Om u te verwelkomen bij Dormio mogen wij u in ons prijswinnende Resort Eifeler Tor een bijzonder cadeau geven. U krijgt van ons een extra slaapkamer cadeau. Wilt u meer weten over dit bijzondere aanbod, neem dan contact met ons op zodat wij u hier alles over kunnen vertellen.

Lees meer...