Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Nieuws

Dormio aan de finish van Volvo Ocean Race

14-06-2018 Dormio Investments

Na ruim acht maanden varen over 45.000 zeemijlen finisht op 24 juni de Volvo Ocean Race, de grootste en zwaarste zeilrace ter wereld, in Den Haag. Het is voor het eerst in de historie dat deze legendarisch race in Nederland eindigt. Daarom staat de haven van Scheveningen acht dagen lang in het teken van de Volvo Ocean Race en watersport met tal van watersportactiviteiten, zeilwedstrijden en heel veel entertainment. Dormio is erbij. U ook?

Lees meer...

De Alpen: het ideale zomerverblijf

14-05-2018 Dormio Investments

Als u aan de Alpen denkt, dan denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een zonvakantie, maar eerder aan witte pistes, indrukwekkende gletsjers, sportieve skileraren en schattige bergdorpjes. Dat beeld hoeft u niet los te laten. Maar naast de vele wintersportmogelijkheden bieden de veelzijdige Alpen u ook elk jaar een zomer vol zon, natuur en avontuur!

Lees meer...

Interessant alternatief voor banksparen

14-05-2018 Dormio Investments

U kunt om verschillende redenen investeren in een vakantiewoning. Rendement en opbrengst kunnen belangrijke factoren zijn om een huis te kopen waar u zelf weinig gebruik van maakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuis aan te schaffen dat u nu grotendeels zelf gebruikt en waarvan u na langere tijd de overwaarde wilt verzilveren.

Lees meer...

Toprestaurant Rantree naar Dormio Resort Maastricht

14-03-2018 Dormio Investments

Het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantree van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans verhuist van de Maastrichtse binnenstad naar Dormio Resort Maastricht. In november 2018 opent Rantree op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde panoramahotel een panoramarestaurant met een 360 graden uitzicht over de omgeving.

Lees meer...

Steeds meer mensen kopen tweede woning

14-03-2018 Dormio Investments

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aanschaf van een tweede woning. In tegenstelling tot vroeger, toen het bezit van een vakantiewoning was voorbehouden aan een selecte groep, is het kopen van een tweede woning de gewoonste zaak van de wereld. Exacte cijfers zijn er niet, maar naar schatting bezit zo’n één op de twintig Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Lees meer...

Veel nieuwe woningen, gunstige verhuurrendementen

06-03-2018 Dormio Investments

De ontwikkelingen in de Dormio resorts in binnen- en buitenland gaan snel. Dit jaar worden veel nieuwe woningen opgeleverd. Bovendien zijn de verhuurrendementen in diverse resorts ruim boven verwachting. Een uitstekend moment om juist nu de aanschaf van een vakantiewoning te overwegen. Onderstaand ziet u een overzicht van de ontwikkelingen in de Dormio resorts in Europa.

Lees meer...

Top-10 beleggingsvoordelen

06-03-2018 Dormio Investments

Dormio heeft de top-10 met voordelen van investeren in recreatief vastgoed voor u op een rijtje gezet. Investeren in recreatief vastgoed onderscheidt zich vooral van andere beleggingsproducten door het tastbare plezier dat u als investeerder kunt beleven aan uw investering. U kunt uw vakanties immers in uw eigen vakantiewoning doorbrengen. Bovendien kunt u dit investeringsgeluk op een leuke en makkelijke manier delen met bijvoorbeeld uw kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Lees meer...

Extra bezichtigingsreizen naar Obertraun en Eifeler Tor

07-02-2018 Dormio Investments

Als u een huis wilt kopen in Nederland, doet u uiteraard altijd een bezichtiging voordat u de knoop doorhakt en tot koop overgaat. Datzelfde geldt voor een huis kopen in het buitenland. Steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om met ons mee te gaan op een bezichtigingsreis naar onze resorts. Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we in februari extra bezichtigingsreizen ingepland naar Dormio Resort Obertraun in Oostenrijk en Resort Eifeler Tor in Duitsland.

Lees meer...

Wat betekent de Zoover Award?

07-02-2018 Dormio Investments

Dormio Resort Obertraun en Resort Eifeler Tor zijn al een aantal keren bekroond met een Zoover Award. Wij zijn heel trots op deze erkenning. Maar wat is nu eigenlijk de betekenis van een Zoover Award?

Lees meer...

Oostenrijk: zeer veelzijdig in alle seizoenen

07-02-2018 Dormio Investments

Steeds meer mensen kopen een vakantiehuis in Oostenrijk. In de winter kun je er skiën en in de zomer kun je genieten van een actieve bergvakantie. Een vakantiehuis in de Oostenrijkse Alpen is een slimme investering waarvan je het hele jaar door plezier hebt.

Lees meer...

Second Home Beurs Maastricht overtreft alle verwachtingen

30-01-2018 Dormio Investments

Met Dormio kijken wij terug op een zeer leuke en succesvolle Second Home Beurs in Maastricht afgelopen weekend. De organisatie werd aangenaam verrast door de onverwacht grote bezoekersaantallen. De keuze voor Maastricht als beurslocatie bleek een schot in de roos. Vele bezoekers uit Limburg, Brabant en België maakten voor het eerst kennis met Dormio en waren bovenmatig geïnteresseerd in onze resorts in Maastricht, Obertraun (Oostenrijk) en de Franse Alpen.

Lees meer...

Unieke buitenkans: vakantiewoning in Resort Eifeler Tor

24-01-2018 Dormio Investments

Investeren in recreatief vastgoed wordt voor steeds meer mensen interessant. Om u te verwelkomen bij Dormio mogen wij u in ons prijswinnende Resort Eifeler Tor een bijzonder cadeau geven. U krijgt van ons een extra slaapkamer cadeau. Wilt u meer weten over dit bijzondere aanbod, neem dan contact met ons op zodat wij u hier alles over kunnen vertellen.

Lees meer...

Kopen vakantiewoning fiscaal aantrekkelijk

09-01-2018 Dormio Investments

Voor wie de fiscale aspecten goed in het oog houdt, is investeren in een vakantiewoning een slimme manier om spaargeld rendabel en zorgeloos te besteden. Zo blijft een investering in een vakantiewoning een zorgeloze investering.

Lees meer...

17 december: extra open dag Executive Villa's Dormio Resort Maastricht

18-12-2017 Dormio Investments

Op zondag 17 december organiseren wij een extra open dag voor onze meest ambitieuze fase in Dormio Resort Maastricht tot nu toe: de bouw van 36 executive villa’s! Deze parels voor de stad Maastricht én ons resort zijn uniek voor alle resorts die Nederland rijk is. Om de ultieme sfeer van het bourgondische Maastricht te proeven, nemen wij u ook graag mee naar hét winterspektakel van Nederland: Magisch Maastricht. U kunt uw bezoek aan de extra open dag combineren met een weekendverblijf in het resort. U ontvangt van ons dan 25% korting op de verblijfskosten.

Lees meer...

Dormio op Second Home Beurs in Maastricht 2018

04-12-2017 Dormio Investments

Op 27 en 28 januari 2018 is de bekende Second Home Beurs in Maastricht. Deze beurs die tweemaal per jaar in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt zakt voor het eerst in haar historie af naar het zuiden van Nederland om meer mensen in Zuid-Nederland en België de kans te bieden om zich persoonlijk te oriënteren op het investeren in een vakantiewoning.

Lees meer...