Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Kaarten Excellent Woonbeurs Rotterdam 25 t/m 28 oktober

Exclusieve VIP-Openingsavond

Heeft u interesse om te investeren in een hoogwaardige vakantiewoning in één van de Dormio-resorts? En wilt u ook de exclusieve VIP-Openingsavond van de Excellent Woonbeurs bijwonen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden. Tijdens deze speciale avond informeren wij u een-op-een geheel vrijblijvend over de investeringsmogelijkheden en de bijbehorende rendementen. En natuurlijk kunt u deze avond ook genieten van exclusieve wooninspiratie, luxe lifestyle-ideeën én een spetterend optreden van topzangeres Romy Monteiro, bekend van The Voice Of Holland en haar hoofdrol in de musical The Bodyguard.

 

Als u nog naar de VIP-avond wilt komen, regelen wij de toegang ter plaatse voor u. Na aanmelding ontvangt u hierover een e-mail van ons. 

 

Andere dag

Komt u liever op een andere dag? Dan bent u uiteraard ook welkom om onze stand te bezoeken op een van de andere dagen van de Excellent Woonbeurs. U kunt zich hieronder aanmelden voor vrijkaarten.

 

Voornaam

Achternaam

Geslacht
Straat

Nummer


Postcode

Stad


Email

Telefoonnummer


Ik ontvang graag kaarten voor:
Opmerkingen