Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

25 t/m 28 oktober Rotterdam Ahoy

Dormio op de Excellent Woonbeurs

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober vindt de 5e Excellent Woonbeurs plaats in Rotterdam Ahoy. Op deze high-end woonbeurs vindt u befaamde (interieur)architecten, designers en toppartijen uit de luxe woonbranche. Daarnaast is er een ruim aanbod hoogwaardige lifestyle, oogstrelende kunst, jaloersmakende auto’s en exclusieve juwelen. Kortom: de Excellent Woonbeurs Rotterdam is niet alleen een inspirerend evenement, maar ook een leuk dagje of avondje uit.

Hoogwaardig woningaanbod Dormio

Uiteraard ontbreekt Dormio niet op deze bijzondere woonbeurs. Wij presenteren ons exclusieve aanbod van zeer luxe vakantievilla’s in Dormio Resort Maastricht en de luxe vakantiechalets in het viersterren Dormio Resort Obertraun in Oostenrijk.

 

 

 

Uitnodiging exclusieve VIP-Openingsvond

Heeft u interesse om te investeren in een hoogwaardige vakantiewoning in één van de Dormio-resorts? En wilt u ook de exclusieve VIP-Openingsavond van de Excellent Woonbeurs bijwonen? Meld u dan aan via onderstaande link. Tijdens deze speciale avond informeren wij u een-op-een geheel vrijblijvend over de investeringsmogelijkheden en de bijbehorende rendementen.

 

En natuurlijk kunt u deze avond ook genieten van exclusieve wooninspiratie, luxe lifestyle-ideeën én een spetterend optreden van topzangeres Romy Monteiro, bekend van The Voice Of Holland en haar hoofdrol in de musical The Bodyguard.

 

Romy Monteiro

Romy Monteiro

Openingstijden

  • Donderdag 25 oktober 19.30-00.00 uur- Openingsavond
  • Vrijdag 26 oktober 14.00-22.00 uur
  • Zaterdag 27 oktober 12.00-19.00 uur
  • Zondag 28 oktober 11.00-18.00 uur

 

U vindt Dormio in stand 328.

Komt u liever op een andere dag?

Komt u liever op een andere dag? Dan bent u uiteraard ook welkom om onze stand te bezoeken op een van de andere dagen van de Excellent Woonbeurs. Via onderstaande link kunt u bij ons vrijkaarten bestellen.