Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen. Inmiddels hebben wij een imposant trackrecord en klantenbestand opgebouwd. Wij verkopen vakantiewoningen die ontwikkeld zijn in eigen projecten van Dormio Leisure Development. Daarnaast fungeren wij als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers. In de meest voorkomende gevallen verkopen wij vakantiewoningen en –appartementen vanaf het plan, dus voordat de bouw van het project is gestart. Het opstellen van een verkoop- en marketingstrategie is voor een succesvolle realisatie van een project essentieel. Daarvoor hebben wij alle kennis in huis.

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels

Dormio Leisure Development ontwikkelt als projectontwikkelaar resorts en hotels. De projecten worden ontwikkeld op eigen risico of in opdracht van derden. Dormio begeleidt een project van de ideeën fase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Dormio heeft met haar ontwikkelingsbedrijf, verkoopbedrijf, verhuurbedrijf en ingenieursbedrijf alle benodigde kennis en middelen onder één dak. Hiermee is Dormio uniek in de branche. Door nauw contact te onderhouden met zowel de gebruiker (resort- en hotelgast) en de koper van de vakantiewoningen ontwikkelt Dormio het optimale vakantieresort.

Verhuur en beheer

Dormio Resorts & Hotels is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 9 vakantieresorts en hotels is Dormio Resorts & Hotels een snel groeiende speler met een frisse blik binnen onze branche. Dormio Resorts & Hotels beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Met 9 vakantieresorts en hotels verhuurt en beheert zij in circa 800 vakantieaccommodaties en heeft zij meer dan 300 medewerkers. In de vakantieresorts en hotels van Dormio Resorts & Hotels staat een onbezorgde vakantie en een optimale vakantiebeleving van de gast voorop. De optimale beleving is afhankelijk van de ligging van de accommodatie. Dit kan rust en natuur zijn, maar ook een sportief of stads karakter hebben. Dormio Resorts & Hotels gelooft in diversiteit. Daarom kiezen onze gasten voor Dormio Resorts & Hotels.

Dormio Resorts & Hotels werkt samen met de grootste touroperators van Europa en weet op die manier een breed scala aan gasten te bereiken. Wilt u als vakantieresort of hotel samenwerken met Dormio Resorts & Hotels? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Advies conceptontwikkeling en masterplanning

Als gespecialiseerde projectontwikkelaar treden wij ook op als externe adviseurs bij projecten voor de conceptontwikkeling en masterplanning. Het gaat hierbij in basis veelal om vakantieresorts en hotels, maar kan ook gaan om een resort of hotel in combinatie met een ander leisure product, zoals bijvoorbeeld een dierenpark. De opdracht om een concept te ontwikkelen of een masterplanstudie te maken worden vaak gezamenlijk gegeven omdat het concept en het masterplan bijna niet los van elkaar kunnen worden gezien.

De opdracht ziet vaak op een project in de aanvangsfase/ideeënfase , maar het kan evengoed gaan om een project al een tijdje loopt en waarbij de initiatiefnemer niet verder komt. Daarnaast bieden wij ook hulp bij bestaande vakantieresorts of hotels die een opfrisser nodig hebben om weer aantrekkelijker te worden voor de verkoop of de verhuur.

Originaliteit staat bij de ontwikkeling van een concept en of een masterplan voorop.

Advies haalbaarheidsonderzoek

Vanuit haar rol als gespecialiseerd projectontwikkelaar voert Dormio voor haar eigen ontwikkelingen haalbaarheidsonderzoeken uit. Daarnaast worden haalbaarheidsonderzoeken ook in opdracht uitgevoerd voor marktpartijen en overheden. Bij een haalbaarheidsonderzoek worden alle mogelijkheden van een project getoetst en worden belangrijke onderwerpen onderzocht zoals planologische vraagstukken, omgeving, budget-/investeringsbegroting, verhuuropbrengst begroting. Op basis van het haalbaarheidsonderzoek kan de opdrachtgever in basis beslissen of zij met het project verder wil gaan of niet. Het komt ook voor dat een haalbaarheidsstudie leidt tot nieuwe inzichten en het project in een andere vorm (concept) doorgang vindt.

Projectmanagement

Projectmanagement is een essentieel onderdeel van projectontwikkeling. Als ervaren projectontwikkelaar beheersen wij deze competentie als geen ander. Om die reden treedt Dormio ook op als gedelegeerd projectontwikkelaar. Dit betekent kortgezegd dat wij uw project voor u als opdrachtgever van de ideeën fase tot de start van de exploitatie ontwikkelen en begeleiden.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]