Dormio Deal: zeer aantrekkelijke aanbieding!

Iedere week bieden wij een woning aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden: de Dormio Deal. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de ontvangers van onze nieuwsbrief. Ontdek nu de Dormio Deal van deze week of schrijf u hieronder direct in voor de nieuwsbrief!

Maak kennis met Penthouse Varadero!

Droomt u ook van adembenemend zeezicht aan de Spaanse kust? Penthouse Varadero (nr. 7322) is een luxe 6-persoons appartement van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Op uw royale privé rooftop-terras van maar liefst 68m2 geniet u van veel privacy en onbelemmerd zeezicht. Dit terras beschikt over een buitenkeuken, douche, pergola en schaduwdoeken voor optimaal genot van het ideale Spaanse klimaat en het buitenleven. Er zijn twee slaapkamers en de badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, bidet en wastafel. Verder is er een lift in het gebouw en heeft u de beschikking over een eigenarenberging en privé parkeerplaats.Wilt u hier binnenkort gaan genieten?

Dormio Deal: Penthouse Varadero nu van €502.000 voor €489.000

Investeer nu voor een zeer aantrekkelijke prijs in ons luxe resort direct aan de Middellandse Zee. Maak kennis met het 6-persoons Penthouse Varadero van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa die nu extra scherp geprijsd is. Alleen deze week kunt u de gelukkige eigenaar van dit appartement met adembenemend zeezicht worden voor een extra scherpe prijs. We bieden deze woning gedurende één week aan van €502.000 voor €489.000. Mis deze kans niet!

Bij deze aanbieding geldt: ”First come, first serve”. Deze actie is alleen geldig voor woningnummer 7322: Penthouse Varadero. De actieprijs is exclusief inventaris en geldt alleen indien binnen 1 week na de start van de promotie een optie wordt genomen op deze woning en er binnen 1 maand tot aankoop wordt overgegaan. Deze actie is geldig van 29 mei tot 12 juni 2020.

 

Neem contact op!Maak nu kennis met dit resort!

Wij laten u graag van dichtbij kennismaken met dit splinternieuwe resort aan de Costa Blanca. Zo ervaart u zelf de luxe van het resort en de prachtige ligging direct aan het strand. Ga mee op bezichtigingsreis op 13-15 juli of bezoek onze Infodagen op 6 of 7 juni.

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa: luxe appartementen met Spaans zeezicht

In de regio Alicante, direct aan de Middellandse Zee in Spanje, verrijst Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Zelden zult u in Spanje een appartement zo dicht bij het strand of de zee vinden! De luxe appartementen hebben adembenemend zicht op de Middellandse Zee. Het ontspannende strandleven en de luxe komen hier samen onder de Spaanse zon voor onbezorgd genieten in optima forma. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

 

Lees meer over Dormio Resort Costa Blanca

Waarom investeren in Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa?

  • Direct aan de zee & het strand
  • Slechts 20 minuten van Alicante vliegveld
  • Onbelemmerd zeezicht
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Interessante huurrendementen
  • Zorgeloze investering

 

Neem nu contact met ons op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]