Investeren in een appartement in de Franse Alpen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning met adembenemend uitzicht op een unieke locatie in de bergen? Maak dan snel kennis met onze resorts in de Haute Savoie! Dormio is onlangs eigenaar geworden van deze twee projecten in de Franse Alpen. Vanwege de mooie aankoopdeal die wij hebben kunnen sluiten, kunnen we u als investeerder een buitenkans aanbieden. We mogen de appartementen namelijk onder de marktprijs aanbieden! Grijp nu uw kans en informeer naar de interessante investeringsmogelijkheden.

 

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?
Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif - Flaine

Over Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

In het sfeervolle Flaine vindt u de luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De accommodaties voor 2 tot 12 personen bieden een spectaculair uitzicht op de omgeving met de prachtige omliggende bergmassieven! Met de uitgebreide faciliteiten bent u verzekerd van een ontspannen verblijf. Flaine is het ultieme skigebied voor wintersportliefhebbers met maar liefst 266 km pistes. Maar ook in de zomer staan de veelzijdige Franse Alpen garant voor zon, natuur en avontuur. U kunt in de zomer zelfs skiën op de gletsjer! 

 

Meer informatie >>>
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - Vallorcine

Over Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc is een all-season resort met luxe faciliteiten gelegen in de betoverende vallei van Vallorcine aan de voet van de Mont Blanc. Elke bergsport is hier gedurende het hele jaar mogelijk en er zijn vele leuke activiteiten voor jong en oud. In de winter kunt u heerlijk skiën en gebruik maken van de skigondel voor de deur. Het bergdorpje Vallorcine heeft haar authentieke sfeer weten te behouden. Als u hier een luxe appartement voor 2 tot 10 personen koopt, weten wij zeker dat u zich er direct thuis voelt.

 

Meer informatie >>>
Appartement in de Franse Alpen

Zorgeloze investering

Wij bieden u alles onder één dak aan: aankoop, verhuur en beheer. Een bijkomend voordeel is dat u met al uw vragen in het Nederlands bij ons terecht kunt. U kunt zelf altijd gebruik maken van uw vakantiewoning en daarnaast neemt Dormio Holidays de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning volledig uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Zo kunt u naast zorgeloos investeren ook optimaal genieten van uw vakantiewoning!

Buitenkans op unieke locatie

• Hoogwaardige woningen in de Franse Alpen
• Gerealiseerde resorts met wellness
• Aantrekkelijke prijzen vanaf € 159.300
• Toeristische toplocaties
• Prachtig uitzicht op de omliggende bergen
• Direct rendement
• Crisisbestendig vastgoed

 

Neem vrijblijvend contact op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]