Dormio Resorts Event 2019

KOERS MEE!

Wij nodigen u van harte uit voor het Dormio-event ‘Koers mee!’ op zaterdag 7 september. Dit bijzondere event mag u niet missen. Dit jaar bent u welkom in Batavialand. Koerst u met ons mee?

 

U bent welkom om te komen genieten van de rijke geschiedenis en toekomst van de Nederlandse scheepvaart. De geschiedenis ziet u in het museum, de replica van VOC-schip De Batavia én bij het ‘oud-Hollandsch’ kanonschieten. Vaar daarna met 100 km/u over het water de toekomst in met een powerboat (RIB) en bezoek aansluitend de naastgelegen HISWA te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa!

 

Kinderen kunnen zich vermaken met Batavialand kidsentertainment (spijkersmeden, springtouw maken) en onze eigen mascotte MIO.


Koers mee! Investeer in één van de Dormio resorts

Als u voor kwaliteit kiest, koerst u mee met Dormio. In ons Dormio infocenter presenteren we de nieuwste ontwikkelingen in onze resorts en de kwaliteit waar wij voor staan en die ons uniek maakt. Zo loopt u altijd op de markt vooruit!

 

Maak deze dag kennis met de luxe Dormio resorts in Nederland en Europa

 

 

Gedetailleerde maquettes van de resorts zijn uiteraard aanwezig en kunt u zich per resort uitgebreid laten informeren over de investeringsmogelijkheden. U kunt daarbij gericht vragen stellen aan onze ervaren adviseurs over de resorts, de voordelen van uw eigen vakantiewoning bij Dormio, de aantrekkelijke rendementen en de financieringsmogelijkheden.

Reserveer nu uw VIP-kaarten op onderstaand aanmeldformulier

Aanmeldformulier Koers mee!

Voornaam

Achternaam

Geslacht
Straat

Nummer


Postcode

Stad


Email

Telefoonnummer


Ik ben geïnteresseerd in het volgende resort (meerdere antwoorden mogelijk):


Opmerkingen


 

Adres & Route

Batavialand, 4842 PA Lelystad

 

Auto

Neem vanaf de A6 afslag Lelystad-Noord. Volg de borden 'Batavia Stad Fashion Outlet. U kunt uw auto parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet. Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van Batavialand.

 

OV

Met de trein reist u naar NS Station Lelystad, hier stapt u over op bus 3 richting Batavia Stad Fashion Outlet.

Batavialand ligt op loopafstand van de bushalte.

 

Boot

De ultieme manier om naar 'Koers mee!' te reizen is natuurlijk per boot. De vijf jachthavens in Lelystad heten u van harte welkom.