Ontwikkeling en beheer in Resort Eifeler Tor

Resort Eifeler Tor is ontwikkeld door Dormio Leisure Development te Arnhem. Dormio heeft meerdere succesvolle recreatieve projecten ontwikkeld op bijzonder plekken in Europa en altijd naar een slim doordacht concept. Dit resort is gerealiseerd door Ten Brinke Wohnungsbau (dochter van de Nederlandse Ten Brinke Groep uit Varsseveld). De Ten Brinke Groep is inmiddels ook in Duitsland een gerenommeerde bouwonderneming. Een aantal jaren geleden verwierf Dormio deze locatie en ontwikkelde samen met Ten Brinke een prachtig resort dat recht doet aan de unieke kwaliteiten van de locatie. Met diverse solide partijen is hard aan gewerkt om het meest aantrekkelijke vakantieresort van de Duitse Eifel te bouwen.

Naast de ontwikkeling verzorgt Dormio ook de volledige begeleiding van zowel Nederlandse als Duitse klanten bij de eventuele aankoop. Wilt u een afspraak met onze Nederlandse adviseur? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button.

Verhuur van de vakantiewoningen

De door u aangekochte woning wordt verhuurd door Landal GreenParks. Landal realiseert uitstekende verhuurresultaten en heeft een 8,9 klantwaardering van onze vakantiegasten. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie »
Straatje in Dormio Resort Eifeler Tor Villa Monschau in Dormio Resort Eifeler Tor

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]