Winter in Obertraun

Obertraun ligt op 511 meter hoogte in een prachtig dal. Voor de wintersportliefhebber zijn er in de buurt diverse skigebieden. Vanuit Obertraun kunt u met een ruime panoramagondel omhoog naar Krippenstein. Hier bevindt zich ‘klein Alaska’, een immens groot en sneeuwzeker plateau met veel off-piste skimogelijkheden. In het dal heeft u ook nog eens een keuze uit tientallen kilometers aan langlaufloipes en winterwandelwegen. Een greep uit de wintersportmogelijkheden in en rondom Obertraun: Skiën, Rodelen, Sneeuwschoenwandelen, Langlaufen, Snowboarden, Schaatsen, Curling, Snow tubing, IJsstokschieten, Sleeën.

Ski-tours in Dachstein-West

Op slechts 20 rijden van Obertraun bevindt zich het skigebied Dachstein-West met 142 kilometer perfect geprepareerde pistes. Het Dachsteinmassief biedt ruime mogelijkheden voor ski tours voor zowel beginnelingen als ook voor de ervaren skiër. Onze skileraren verzorgen de complete tourplanning, leren u om te gaan met uw LVS-apparaat en kiezen een afdaling die het best past bij uw mogelijkheden en ervaring. Afdalingen in poedersneeuw worden daarmee een onvergetelijke ervaring.

Cursussen voor onervaren skiërs

Bij uw eerste kennismaking met skiën maakt uw leraar u bekend en vertrouwd met het skimateriaal en te gelijkertijd krijgt u een intensieve training en leert u de do's en de don'ts in de omgang met sneeuwhellingen. U krijgt talrijke tips over hoe u zich het gemakkelijkst beweegt op de lange latten en u maakt al snel een mooie afdaling, een onvergetelijke herinnering.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]