Aankoop, verhuur en beheer

Zorgeloos genieten van uw woning in Dormio Resort Obertraun betekent dat u een huis koopt waar u volop van geniet als u in Oostenrijk bent en waar u géén zorgen van heeft als u er niet bent. Dormio Holidays verzorgt het beheer  onderhoud en verhuur van uw vakantiehuis, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Hoogste kwaliteit

Als u een woning koopt in Dormio Resort Obertraun weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit koopt tot in de kleinste details. Dat merkt u niet alleen als u, of uw familie, er zelf vakantie viert, maar óók als u er niet bent. Want dan kunt u vertrouwen op uitstekend beheer en goede zorg voor uw woning door Dormio Holidays.

Hoge verhuuropbrengsten

Dormio Resort Obertraun heeft het hele jaar door een zeer hoge bezettingsgraad met dito verhuuropbrengsten. Voor de verhuur werkt Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten! Bovendien biedt investeren in Oostenrijk tal van aantrekkelijke (fiscale) voordelen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Contact met Dormio Investments >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]