Over Dormio Resort Obertraun

In het Oostenrijkse Obertraun, direct aan de Hallstättersee, ligt Dormio Resort Obertraun. Een vakantieresort met 82 geschakelde en vrijstaande chalets die zijn gebouwd in de authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl. De vakantiewoningen in Dormio Resort Obertraun gaan door deze traditionele stijl naadloos op in het bestaande dorp. Van buiten zijn de woningen authentiek; van binnen zijn ze geheel voorzien van alle hedendaags comfort die u zich maar kunt wensen.

Zorgeloze investering

Het resort heeft verder uitstekende resortfaciliteiten, zoals een prachtig hoofgebouw met tal van hoogwaardige voorzieningen, waaronder een zwembad, wellness, fitness, een bar/restaurant en de receptie. Niet voor niets ontving Dormio Resort Obertraun enkele malen de Golden Zoover Award voor beste vakantiepark van Oostenrijk! Een luxe chalet kopen in dit schitterende resort biedt u zekerheid voor uw investering en zorgeloosheid voor uw vakantieplezier!

 

Lees meer over de faciliteiten >>>

Middenin UNESCO-werelderfgoedgebied

Dormio Resort Obertraun ligt middenin UNESCO-werelderfgoedgebied. Het bijzondere cultuurlandschap Salzkammergut in de deelstaat Oberösterreich ligt op ongeveer een uur rijden, ten oosten van Salzburg. Met recht een bijzonder stukje Oostenrijk, want in 1997 is dit gebied toegevoegd aan de Werelferfgoedlijst van UNESCO samen met Hallstatt en Dachstein.

 

Lees meer over het UNESCO-gebied >>>

Zorgeloos genieten van uw investering

Zorgeloos genieten van uw woning in Dormio Resort Obetraun betekent dat u een huis koopt waar u volop van geniet als u in Oostenrijk bent en waar u géén zorgen van heeft als u er niet bent. Dormio Holidays verzorgt het beheer  onderhoud en verhuur van uw vakantiehuis, zodat ú zorgeloos kunt genieten.

 

Lees meer over verhuur en beheer >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]