Faciliteiten in Dormio Resort Obertraun

Dormio Resort Obertraun beschikt over vele faciliteiten voor een heerlijk verblijf, waaronder:

  • twee binnenzwembaden
  • een fitnessruime
  • wellness: sauna, voetenbaden, stortdiouches
  • bar/restaurant Obertraun
  • een minimarkt.

Binnenzwembaden

Houdt u van lekker zwemmen? Dat kan in onze verwarmde binnenzwembaden. Ideaal om te ontspannen en/of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen, of sporten. Het zwembad beschikt over fijne extra’s zoals onderwater massagestralen en een 'jet-straal'. Het tweede zwembad is speciaal voor de allerkleinsten. Op de tweede verdieping van het zwembad heeft u vanuit de comfortabele ligstoelen een schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de Krippenstein. Vanuit het zwembad zijn de sauna's en wellness- en fitnessruimte makkelijk bereikbaar.

Minimarkt

Bij de receptie in het hoofdgebouw bevindt zich de minimarkt. Het assortiment van de minimarkt bestaat onder andere uit verse broodjes, vleesbeleg en zoetbeleg, koffie, thee, koeken, melk, eieren, toiletpapier en toiletartikelen. Ook verkopen wij lectuur. En voor onze kleinste gasten hebben wij speelgoed. De minimarkt is in het hoogseizoen iedere dag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Fitness & wellness

Met sport en wellness blijf u lekker fit. Ook tijdens uw vakantie. De fitnessruimte van Dormio Resort Obertraun beschikt over professionele Nautilusapparatuur. Op het gebied van wellness hebben we drie verschillende sauna’s, voetenbaden en stortdouches.

 

Terug naar het resort >>>

Restaurant Obertraun

In bar/restaurant Obertraun kunt u genieten van internationale culinaire gerechten en regionale specialiteiten. Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje. In de zomermaanden kunt u elke dinsdag aanschuiven bij de barbecue-avond op het terras met schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de ondergaande zon. Deze avond wordt muzikaal omlijst door diverse Oostenrijkse artiesten!

 

Terug naar het resort >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]