Onbezorgde verhuur en beheer van uw Executive Villa

Als eigenaar van een Executive Villa in Dormio Resort Maastricht bepaalt u zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw villa privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Holidays op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw villa. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt. Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten. De huidige ruim 200 vakantiewoningen en -appartementen in Dormio Resort Maastricht worden reeds door Dormio Holidays zeer succesvol voor alle eigenaren verhuurd.

 

Onze gasten waarderen Dormio Resort Maastricht met een 8,1 op Zoover.

 

Aantrekkelijke huuropbrengsten

Door middel van de verhuur van uw woning kunt u de kosten van uw villa  terugverdienen en heeft u een aantrekkelijk rendement op uw investering. Als u de prospectus van de Executive Villa’s aanvraagt, ontvangt u daarbij een verhuurprognose.

Onderhoud en technisch beheer

Dormio Holidays zorgt ook voor vakkundig onderhoud en technisch beheer van uw villa en de andere woningen op het resort. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. Verder is er toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent.

 

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het resort haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw Executive Villa.

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]