Onbezorgde verhuur en beheer van uw Castellum appartement

Als eigenaar uw Castellum appartement of penthouse in Dormio Resort Maastricht bepaalt u zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw villa privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Holidays op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw villa. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt. Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten. De huidige ruim 200 vakantiewoningen en -appartementen in Dormio Resort Maastricht worden reeds door Dormio Holidays zeer succesvol voor alle eigenaren verhuurd.

 

Onze gasten waarderen Dormio Resort Maastricht met een 8,2 op Zoover.

 

Ik wil graag meer informatie ontvangen >>>

Onderhoud en technisch beheer

Dormio Holidays zorgt ook voor vakkundig onderhoud en technisch beheer van uw appartement en de andere woningen op het resort. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. Verder is er toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent.

 

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het resort haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw Castellum appartement.

 

Contact met Dormio Investments >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]