Tweede huis kopen in Nederland

Steeds meer Nederlanders brengen graag hun vakantie door in eigen land. Zeker voor een korte vakantie - een weekendje of een midweek – staat Nederland steeds vaker bovenaan de top-10 lijstjes van vakantiebestemmingen. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een tweede huis in Nederland: ideaal voor eigen gebruik tijdens een korte vakantie, maar vooral ook ideaal voor de verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

 

Woningaanbod in Maastricht

De vraag naar luxe vakantiewoningen in Nederland stijgt dan ook enorm. Dat merken wij ook in ons succesvolle Dormio Resort Maastricht. Alle bestaande woningen zijn er reeds uitverkocht. Maar wij er gestart met onze meest ambitieuze fase tot op heden: 36 Executive Villa’s ‘Onderaan de Dousberg’. Deze parels voor de stad Maastricht én ons resort zijn uniek voor alle resorts in Nederland. Bovendien levert een villa in Dormio Resort Maastricht u een zeer goed rendement op en zijn er voor de aankoop van de villa zeer aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

 

Aantrekkelijke ligging in de regio

De villa’s sluiten zeer goed aan bij het bijzondere karakter van Dormio Resort Maastricht. Een tweede woning in dit resort is een waardevaste investering voor uw eigen vakantieplezier die u daarnaast een goed rendement oplevert. Maastricht en het Zuid-Limburgse landschap zijn natuurlijk van zichzelf al een aantrekkelijke vakantiebestemming. Maar deze prachtige bourgondische stad ligt ook nog eens heel dicht bij de aantrekkelijke steden als Luik in België en Aken en Duitsland.

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]