Over Dormio Resort Maastricht

Meest luxueuze vakantiepark van Nederland

Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof geniet u van luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht. 

 

Op de Dousberg

Bovenop de Dousberg in Dormio Resort Maastricht vindt u geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) die onder traditionele architectuur zijn ontworpen. U ziet er de stijl van de bouw van Maastricht uit de jaren 1930 zeer goed in terug. Ze variëren in omvang en voorzieningen van woningen met één slaapkamer in een Hofstede Wellness-woning tot maar liefst tien slaapkamers in de Boerenhoeve.

Centraal plein Het Wilhelmus

Het Wilhelmus, in het centrum van het resort, bestaat uit appartementen en pakhuizen in Limburgse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten, waaronder een panoramarestaurant met een indrukwekkend uitzicht over de aangrenzende golfbaan, Maastricht en België. Het Wilhelmus vormt het  kloppende hart van het resort. Op dit plein bevindt zich de receptie, de fietsverhuur, 't Proeflokaal, het Food court, een warenmarkt, de bakkerij en de Mio Kidsclub. 

Onderaan de Dousberg

 

De 36 nieuw te bouwen Executive Prinsen- en Hertogenvilla’s verrijzen ‘Onderaan de Dousberg’. Een oase van rust, ruimte en ontspanning. Die sfeer ziet u zowel binnen als buiten de woningen terug. Ze bieden u alle ruimte om er te genieten van het Bourgondische Limburgse leven en de weldadige luxe te ervaren van uw eigen Executive Villa.

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]