Over Dormio Resort Maastricht

Meest luxueuze vakantiepark van Nederland

Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof geniet u van luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht. 

 

Ik wil een persoonlijke afspraak maken

Op de Dousberg

Bovenop de Dousberg in Dormio Resort Maastricht vindt u geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) die onder traditionele architectuur zijn ontworpen. U ziet er de stijl van de bouw van Maastricht uit de jaren 1930 zeer goed in terug. Ze variëren in omvang en voorzieningen van woningen met één slaapkamer in een Hofstede Wellness-woning tot maar liefst tien slaapkamers in de Boerenhoeve. Aan het Wilhelmus bevindt zich ook het luxe Dormio Hotel De Prins van Oranje met hotelappartementen en hotelsuites voor 2 tot 4 personen. Bovenop het hotel is panoramarestaurant Rantrée gevestigd, een eigentijds, chique en sfeervol restaurant met een prachtig uitzicht over Maastricht en de grensstreek met België. De laatste fase van de ontwikkeling van Dormio Resort Maastricht is de realisatie van Castellum, een luxe spa-wellnescentrum met aangrenzend drie appartementsgebouwen met 2-, 4- en 6-persoonsappartementen en 6-persoons penthouses.

Centraal plein Het Wilhelmus

Het Wilhelmus, in het centrum van het resort, bestaat uit appartementen en pakhuizen in Limburgse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten, waaronder een panoramarestaurant met een indrukwekkend uitzicht over de aangrenzende golfbaan, Maastricht en België. Het Wilhelmus vormt het  kloppende hart van het resort. Op dit plein bevindt zich de receptie, de fietsverhuur, 't Proeflokaal, het Food court, een warenmarkt, de bakkerij en de Mio Kidsclub. 

Onderaan de Dousberg

Onderaan de Dousberg verrijzen 36 Executive Prinsen- en Hertogenvilla’s’. De villa's bieden een oase van rust, ruimte en ontspanning. Die kalmte ziet u zowel binnen als buiten de woningen terug. Ze bieden alle ruimte om er te genieten van het Bourgondische Limburgse leven in de weldadige luxe van een uiterst comfortabele villa.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]