36 executive villa’s in Dormio Resort Maastricht

Luxe villa's met uitstekend rendement

In ons succesvolle Dormio Resort Maastricht starten wij met de meest ambitieuze fase tot op heden: 36 executive villa’s ‘Onderaan de Dousberg’. Deze parels voor de stad Maastricht én ons resort zijn uniek voor alle resorts die Nederland rijk is. Wij zijn ervan overtuigd dat ze zeer goed aansluiten bij de exclusiviteit van Dormio Resort Maastricht. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u kosteloos adviseren over de mogelijkheden en interessante financieringsmogelijkheden.

 

Prospectus

Wilt u meer weten over investeren in een executive villa in het zeer populaire Dormio Resort Maastricht? Klik dan rechtsonder in uw scherm om de prospectus online te bekijken. Vul daarna het pop-up formulier in om direct toegang te krijgen.

Licht en ruimte

De villa’s hebben een zeer royale woonkamer, een keuken met luxe apparatuur en drie of vier slaapkamers (afhankelijk van het type woning) met elk een badkamer. Door de metershoge glaspui aan de achterzijde van de villa haalt u het buitenlicht naar binnen en heeft u vanuit uw woning een schitterend uitzicht over het vele groen en/of het water op het resort. Buiten uw woning kunt u gezellig met vrienden of familie samenzijn in uw riante tuin of op het tuinterras.

Een persoonlijk tintje

Als u investeert in een Executive Villa heeft u vrije keuze in de gevelafwerking van uw woning. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld in het resort. U kunt daarbij kiezen uit lei, hout of zink. Verder heeft u voor zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden om de woning uw eigen persoonlijke tintje te geven. Binnen kiest u zelf de soort vloerafwerking, sanitair en een zeer luxe inventaris. U kunt de luxe ook naar buiten brengen door te kiezen voor onder andere een luxe buitenspa en een buitenkeuken. Bij de villa's die aan het water liggen is de aanleg van een drijvend terras zelfs mogelijk. 

Blijf op de hoogte


Schrijf in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]