Nieuw op Dormio Resort Maastricht: Dormio Castellum

Op Dormio Resort Maastricht realiseren we binnenkort fase 4 van het resort met de bouw van een luxe spa-wellnesscentrum: Dormio Castellum met een buitenzwembad en een prachtige binnentuin die overloopt in de bebossing bovenop de Dousberg.

18 appartementen en 3 penthouses

Aangrenzend aan het spa-wellnesscentrum realiseren we 3 appartementsgebouwen met in totaal 18 appartementen voor 2, 4 en 6 personen en 3 penthouses voor 6 personen. De gebouwen en het spa-wellnesscentrum zijn met elkaar verbonden door een houten loopbrug. 

Vrij in te delen penthouses

De penthouses hebben een vrij in te delen ruimte van zo’n 170 m2 en 2 riante dakterrassen. Deze penthouses worden uitgerust met een privélift. Als koper van een penthouse heeft u dus de vrijheid om mee te denken over indeling van uw woning. 

Elk gebouw een eigen zwembad

De appartementsgebouwen met een bijzondere architectuur hebben elk een gezamenlijk binnenzwembad. Dit zwembad is te gebruiken door de eigenaren en huurders van de appartementen in het betreffende gebouw. Hierdoor ontstaat een extra verhuurcategorie appartementen en een nieuwe variatie in het aanbod op Dormio Resort Maastricht.

De appartementen en penthouses van Dormio Castellum zijn volledig uitverkocht. Wel zijn er in op Dormio Resort Maastricht nog diverse bestaande woningen beschikbaar die opnieuw in de verkoop zijn gekomen. Wilt u meer weten? In een persoonlijk gesprek kunnen wij u kosteloos adviseren over de mogelijkheden en de interessante financieringsmogelijkheden. 

 

Neem vrijblijvend contact op!

Luxe spa-wellnesscentrum

Op het resort wordt tevens een luxe spa-wellnesscentrum gerealiseerd met een buitenzwembad en een prachtige binnentuin. Hiervoor werken we samen met de ervaren ondernemers en zijn dan ook trots te mogen verkondigen dat zij het spa-wellnesscentrum zullen openen en runnen. Het zal er niet ontbreken aan uitgebreide faciliteiten. Er zullen verschillende baden zijn waar gasten volledig tot rust kunnen komen en de bijzondere houtafwerkingen zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Ook niet-resortgasten kunnen straks genieten in dit luxe spa-wellnesscentrum.​

 

Lees meer over het wellnesscentrum >>
Saunaplein Wellness Resort Maastricht

Over Dormio Resort Maastricht

Bovenop de Dousberg in Dormio Resort Maastricht vindt u geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels (eigen grond) die onder traditionele architectuur zijn ontworpen. U ziet er de stijl van de bouw van Maastricht uit de jaren 1930 zeer goed in terug. Ze variëren in omvang en voorzieningen van woningen met één slaapkamer in een Hofstede Wellness-woning tot maar liefst tien slaapkamers in de Boerenhoeve. Aan het Wilhelmus bevindt zich ook het luxe Dormio Hotel De Prins van Oranje met hotelappartementen en hotelsuites voor 2 tot 4 personen. Bovenop het hotel is panoramarestaurant Rantrée gevestigd, een eigentijds, chique en sfeervol restaurant met een prachtig uitzicht over Maastricht en de grensstreek met België. De laatste fase van de ontwikkeling van Dormio Resort Maastricht is de realisatie van Castellum, een luxe spa-wellnescentrum met aangrenzend drie appartementsgebouwen met 2-, 4- en 6-persoonsappartementen en 6-persoons penthouses.

 

Bekijk bestaand aanbod in Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]