Verhuur en beheer

Als eigenaar van een appartement op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc kunt u helemaal zelf bepalen hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw appartement privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw appartement. Zoals u  dat van Dormio Resorts & Hotels mag verwachten. 

Aantrekkelijke investering

Omdat de Franse fiscus u als eigenaar van een vakantieappartement ook nog helpt door een jaarlijkse afschrijving op uw appartement en inventaris toe te staan en tevens de hypotheekrenteaftrek op tweede woningen te hanteren, wordt een investering in Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc nog aantrekkelijker!

Neem contact met ons op voor meer informatie >>
Aantrekkelijk investeren in een vakantiewoning
Vakkundig onderhoud en beheer van uw vakantieappartement

Vakkundig onderhoud en technisch beheer

Dormio Resorts & Hotels draagt naast de verhuur van de appartementen ook op vakkundige wijze zorg voor het onderhoud en technisch beheer van het gehele resort. Er is toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent. Zo waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van het resort, zodat u en uw huurders onbezorgd kunnen genieten van uw verblijf.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]