Maak nu kennis met de Resort Manager!

Graag stellen we u voor aan de Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc: Mandy Laycock. Haar collega’s omschrijven Mandy als “een hardwerkende, loyale en gastvrije Resort Manager”. Ze houdt ervan om te koken en mensen een fijne tijd te bezorgen. Mandy vertelt: “Door deze interesses, werk ik al jaren met heel veel plezier in de hospitality sector. Ik woon al 11 jaar in Vallorcine en heb de afgelopen 9 jaar mijn eigen Bed & Breakfast gehad”.


Met veel plezier creëert Mandy een omgeving waar gasten van het resort kunnen ontspannen en genieten van een zorgeloos verblijf in Vallorcine. Samen met haar team zorgt ze voor optimaal vakantiegenot in het resort in de Franse Alpen. Door haar jarenlange ervaring als bewoner van Vallorcine, in de prachtige regio Haute Savoie, kent ze alle ins en outs van het gebied. Daarom zijn we verheugd om haar aan boord van ons team te hebben!

Waarom investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc?

We vroegen Mandy waarom mensen moeten investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Zij vertelt: “Vallorcine is een authentiek bergdorpje met het hele jaar door bevolking, een school, postkantoor/bar, een hotel en 6 restaurants, waaronder het onze. Met een aankoop van een vakantie appartement in Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc bent u verzekerd van een goed beheerde investering in een vier-sterren plus resort in de betoverende vallei aan de voet van de Mont Blanc. Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc heeft een unieke positie in de vallei van Chamonix, omdat het de enige toeristische residentie is die direct naast een skilift ligt”, aldus Mandy.

Ze geeft aan dat ook de bijzondere geografische ligging een groot pluspunt is: “Vallorcine ligt aan de Frans-Zwitserse grens en op slechts een half uur van Italië. Deze omgeving leent zich perfect voor diverse zomer- en winteractiviteiten gedurende het hele jaar. Elke maand van het jaar zijn er fantastische mogelijkheden voor cultuur en sport. Is men toe aan ontspanning? Adem de frisse berglucht in en geniet van het spectaculaire uitzicht. Daar krijgt u nooit genoeg van!”

Breng een (digitaal) bezoek aan dit luxueuze resort in de Franse Alpen

Om potentiële investeerders in deze tijd kennis te laten maken met het resorts, hebben er de afgelopen maanden verschillende digitale bezichtigingen plaats gevonden. Mandy geeft aan: “Op basis van een video die we op maat maken, kan men een indruk krijgen van de appartementen van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc”. Het salesteam ontvangt erg positieve reacties op deze manier van bezichtigen en het eerste appartement is onlangs verkocht op basis van een digitale bezichtiging. Daar zijn we erg trots op!

Momenteel is Mandy met haar team volop bezig met het treffen van veiligheidsmaatregelen zodat iedereen binnenkort weer kan genieten van dit prachtige resort in een veilige omgeving bij heropening. Als alles goed gaat zal het resort vanaf 12 juni haar deuren weer openen voor het zomerseizoen. Mandy sluit af: “Hier kijken het team en ik enorm naar uit! We heten u graag weer welkom in Vallorcine!”

 

Lees meer over Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]