Maak nu kennis met de Resort Manager!

Graag stellen we u voor aan Mirjam Huijbers, Resort Manager van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in het Franse Flaine. Mirjam werkt nu bijna anderhalf jaar voor Dormio en omschrijft zichzelf als “oplossingsgericht, enthousiast en servicegericht”. Ze is een doorzetter, een verbindende factor en commercieel ingesteld, maar met een goede balans tussen de belangen van de klant, de gasten en het bedrijf. Op de vraag waar ze enthousiast van wordt, reageert ze met een glimlach: “Positieve mensen, tevreden gasten, de prachtige bergen, het contact met andere collega’s uit Flaine en niet te vergeten mijn huidige team!”

Resort Manager Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif
Resort Manager Flaine

Voornaamste taken als Resort Manager

“Ik hou me bezig met alles wat er speelt op het resort. Zo ben ik verantwoordelijk voor het aannemen van personeel: voor de receptie, het restaurant, house keeping en de technische dienst. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor zowel de medewerkers als gasten en doe ik periodiek verslag aan het hoofdkantoor van Dormio Investments in Arnhem over de stand van zaken op het resort. In mijn baan is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif erg leuk!” Daarnaast wil Mirjam de huidige en nieuwe eigenaren samenbrengen om te kijken hoe het resort optimaal benut kan worden. Mirjam voegt hieraan toe: “Ik kan wel zeggen dat ik de mooiste baan heb die je je maar kunt bedenken. Bouwen aan mooie herinneringen voor onze gasten op een unieke plek. Wat wil je nog meer?”

Waarom investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif?

We vroegen Mirjam waarom u zou moeten investeren in een vakantiewoning op het Dormio Resort in Flaine. Mirjam vertelt: “Dormio biedt unieke huizen en appartementen op unieke plekken in de diverse landen. Met een investering bij Dormio Investments bent u dankzij de professionele aanpak, jarenlange ervaring en passie voor het vak verzekerd van het best haalbare rendement.

Daarnaast vertelt ze graag over het Dormio Resort in Flaine: “Ik denk dat iedere Resort Manager zal zeggen dat zij manager is van het mooiste Dormio Resort, maar ik ben van mening dat Flaine écht het mooiste resort is! Vanaf het resort heeft u het meest unieke uitzicht over de vallei en in de omgeving vindt u prachtige natuur; de winter is een ‘fairytale’ en in de zomer is het een bloemenfestijn.” Ze voegt eraan toe dat u als koper verzekerd bent van een unieke plek met een enthousiast team dat er alles aan doet om het zowel huiseigenaren als gasten naar hun zin te maken. Wist u trouwens dat Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif aan één van de hoogste golfbanen van Europa, met maar liefst 18 holes, ligt?

Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Flaine
Eigen vakantieappartement op luxe resort in de Franse Alpen

Breng een (digitaal) bezoek aan dit luxe resort in de Franse Alpen

Om potentiële investeerders in deze tijd kennis te laten maken met het resort, bieden we u graag een digitale bezichtiging. Door digitaal kennis te maken met het resort krijgt u een goede indruk van de vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Wij hebben erg positieve reacties ontvangen op deze manier van bezichtigen en we nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Lees meer over Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]