Aankoop, verhuur en beheer van uw woning

U kunt de trotse eigenaar worden van een exclusieve vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Zo kunt u natuurlijk zelf op en top genieten van uw eigen luxe vakantiewoning op loopafstand van het Zeeuwse Noordzeestrand. Tegelijkertijd is het ook een goede investering. Door uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren, geniet u zelf van uw vakantiewoning en haalt u daarnaast een interessant rendement op uw investering.

 

Aankoop van uw vakantiewoning

Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u volledig door ons begeleid. Wij regelen van a tot z de hele overdracht voor u zodat u letterlijk een zorgeloze investering doet. Wilt u daarnaast begeleid worden met uw hypotheekaanvraag? Daar helpen wij u graag mee. U kunt gedurende uw aankoopproces altijd bij ons terecht met (juridische) vragen. 

 

Verhuur van uw vakantiewoning door Dormio Resorts & Hotels

Als eigenaar van een vakantiewoning in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunt u heerlijk genieten van uw vakantiewoning of deze (gedeeltelijk) laten verhuren. Waar u ook voor kiest, Dormio Resorts & Hotels verzorgt op een professionele en zorgeloze wijze voor de verhuur en het beheer van uw trotse bezit. Met Dormio Resorts & Hotels bent u verzekerd van een betrouwbare partner die met niets minder dan het beste genoegen neemt.

 

Vraag uw gratis brochure aan >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]