Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

In Dormio Resort Nieuwvliet-Bad krijgt u het heerlijke vakantiegevoel dat hoort bij een vakantie aan zee met water, strand en duinen. Centraal op het resort staat de kreek waaraan veel van de vakantiewoningen in dit luxe resort in Zeeuws-Vlaanderen worden gebouwd. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten. Daarnaast biedt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad u vele faciliteiten voor een heerlijk ontspannen verblijf. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen

In Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vindt u een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De woningen hebben verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen met privéwellness, Kidswoningen met kinderkamers en ligging aan een omheind speelveld, en woningen met een privé binnenzwembad. Uniek in het resort zijn de Petswoningen, die speciaal ingericht zijn op vakantiegangers met huisdieren. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten woningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

 

Bekijk hier alle woningtypes >>>

KIDS_HOME

De Kidswoningen zijn volledig gericht op gezinnen met kleine kinderen. De tuin grenst aan de achterzijde aan een collectieve en omheinde speeltuin. In de woonkamer bevindt zich een kinderhoek en heeft u de beschikking over een badkamer met ligbad. De volgende woningen zijn beschikbaar als Kidswoning:

 

Brochure aanvragen >>>

PETS_HOME

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt ook uitkomst voor hondenliefhebbers. De speciale Petswoningen zijn volledig afgestemd op uw trouwe viervoeter. Deze woningen hebben bijvoorbeeld afgesloten kavels waar uw hond heerlijk buiten kan lopen. De Petswoningen zijn:

 

WELLNESS_HOME

In de Wellnesswoningen kan de resortgast in buitengewone luxe recreëren en genieten van zijn of haar privéwellness. De Wellnesswoningen zijn uitgerust met een overdekte veranda inclusief sauna, buitendouche en jacuzzi. Het betreft de woningen:

 

Brochure aanvragen >>>

POOL_HOME

De luxe Poolwoningen zijn uitgerust met een privébinnenzwembad. Vanuit de woonkamer of het terras van uw woning heeft u zicht op het zwembad. Met deze unieke vakantiewoning bent u het gehele jaar door verzekerd van zwemplezier met uw (klein)kinderen! Maak kennis met onze Badhuizen:

 

WATER_HOME

De Waterwoningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad staan letterlijk met hun voeten in het water. Het grote terras bij de woning hangt boven de kreek, waardoor de connectie met het water, en daarmee de Zeeuwse vakantiebeleving, optimaal is. Waterwoningen zijn beschikbaar in twee types:

 

Informatie aanvragen >>>

GENERATION_HOME

Om families en grote gezelschappen te faciliteren, heeft Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Generationwoningen van verschillende omvang: 10-, 12-, 14-, 16- en 20-persoonswoningen. ideaal om met meerdere generaties te genieten van het prachtige Zeeland! De volgende woningtypes zijn perfect als groepsaccommodatie:

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]