Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad krijgt u het heerlijke vakantiegevoel dat hoort bij een vakantie aan zee met water, strand en duinen. Centraal op het resort staat de kreek waaraan veel van de vakantiewoningen in dit luxe resort in Zeeuws-Vlaanderen worden gebouwd. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten. Daarnaast biedt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad u vele faciliteiten voor een heerlijk ontspannen verblijf. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen

In Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vindt u een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De woningen hebben verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen met privéwellness, Kidswoningen met kinderkamers en ligging aan een omheind speelveld, en woningen met een privé binnenzwembad. Uniek in het resort zijn de Petswoningen, die speciaal ingericht zijn op vakantiegangers met huisdieren. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten woningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

 

Bekijk hier alle woningtypes >>>

KIDS_HOME

De Kidswoningen zijn volledig gericht op gezinnen met kleine kinderen. De tuin grenst aan de achterzijde aan een collectieve en omheinde speeltuin. In de woonkamer bevindt zich een kinderhoek. De volgende woningen zijn beschikbaar als Kidswoning:

 

Brochure aanvragen >>>
Kids_HOME
Pets_HOME

PETS_HOME

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt ook uitkomst voor hondenliefhebbers. De speciale Petswoningen zijn volledig afgestemd op uw trouwe viervoeter. Deze woningen hebben bijvoorbeeld afgesloten kavels waar uw hond heerlijk buiten kan lopen. Daarnaast beschikken deze woningen over luxe hondenwasvoorzieningen en een bench. Ook is er op het resort een gezamenlijke hondenspeelplek. De Petswoningen zijn:

 

WELLNESS_HOME

In de Wellnesswoningen kan de resortgast in buitengewone luxe recreëren en genieten van zijn of haar privéwellness. De Wellnesswoningen zijn uitgerust met een overdekte veranda inclusief sauna, buitendouche en bubbelbad. Het betreft de woningen:

 

Brochure aanvragen >>>
Wellness_HOME
Pool_HOME

POOL_HOME

De luxe Poolwoningen zijn uitgerust met een privébinnenzwembad. Vanuit de woonkamer of het terras van uw woning heeft u zicht op het zwembad. Met deze unieke vakantiewoning bent u het gehele jaar door verzekerd van zwemplezier met uw (klein)kinderen! Maak kennis met onze Badhuizen:

 

WATER_HOME

De Waterwoningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad staan letterlijk met hun voeten in het water. Het grote terras bij de woning hangt boven de kreek, waardoor de connectie met het water, en daarmee de Zeeuwse vakantiebeleving, optimaal is. Waterwoningen zijn beschikbaar in twee types:

 

Informatie aanvragen >>>
Water_HOME
Generation_HOME

GENERATION_HOME

Om families en grote gezelschappen te faciliteren, heeft Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Generationwoningen van verschillende omvang: 14-, 16- en 20-persoonswoningen. Ideaal om met meerdere generaties te genieten van het prachtige Zeeland! De volgende woningtypes zijn perfect als groepsaccommodatie:

Uitgebreid aanbod

Bij het uitgebreide aanbod van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn er ook een aantal luxe vakantiewoningen die niet onder een specifiek label vallen. Zoals de geschakelde 4-persoonswoning die te splitsen is in twee wooneenheden en de Duingras woning zonder de bench of kinderspeelhoek. Deze woningen zijn net zoals de rest van het aanbod voorzien van ruime kavels en hoogwaardige voorzieningen. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod:

Uitgebreid aanbod - Dormio Resort Nieuwvliet-Bad
Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - Laadpaal

Laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de verwachting is dat het gebruik de komende jaren blijft toenemen. Wij bekijken daarom de mogelijkheden om voor elke woning een parkeerplaats met oplaadpunt te realiseren. Eén en ander is nog afhankelijk van de technische mogelijkheden. Indien dit mogelijk is, zullen de kosten zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. De opbrengsten van het gebruik van de laadpalen komen toe aan de eigenaren via een speciale 'energie-pool'.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]