Investeren in een vakantiewoning aan de Zeeuwse kust

Aan de prachtige Zeeuwse kust wordt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ontwikkeld. Dit vier-sterren-plus resort heeft 124 hoogwaardige vakantiewoningen met luxe faciliteiten. Het gevarieerde aanbod aan woningen maakt dat voor iedereen een passende vakantiewoning te vinden is. Nieuwvliet-Bad ligt in populaire Zeeuws-Vlaanderen en is een echte toeristische trekpleister. Wilt u ook verzekerd zijn van zorgeloos vakantieplezier in combinatie met aantrekkelijke huurinkomsten?

 

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?

Toeristische toplocatie: Nieuwvliet-Bad

Met schone stranden, de meeste zonuren van Nederland, een uitgestrekte kustlijn en bijzondere natuurgebieden is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad aan de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen de ideale vakantieregio voor alle generaties. Door de ligging tegen België heeft de streek een bourgondisch karakter. Vanuit Nieuwvliet-Bad maakt u eenvoudig leuke dagtrips naar Knokke, Brugge en Gent. De Nederlandse kust is ook nog steeds bij de buitenlandse toerist een populaire bestemming. Hiermee verwachten we de bezetting buiten het reguliere vakantieseizoen te verhogen. Deze hogere jaarbezetting zal aantrekkelijke huurinkomsten en een interessant rendement voor u opleveren.

 

Vraag gratis een brochure aan >>>

Zorgeloos investeren

Als eigenaar van uw eigen vakantiewoning bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een waardevaste investering. Daarbij ontvangt u maandelijks aantrekkelijke huurinkomsten via de verhuur van uw woning. Verhuur en beheer wordt op professionele wijze verzorgd door Dormio Resorts & Hotels. Zo heeft u geen omkijken naar uw woning en wordt u volledig ontzorgd. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en Dormio verzorgt tevens het technisch onderhoud en uw tuin. Zo kan uw vakantie meteen beginnen! Met dit vier-sterren-plus resort bieden we u de kans om dichtbij huis optimaal te genieten van een uitstekende belegging aan de Zeeuwse kust.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

 

 

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - 3D maquette

Bekijk het resort in 3D

Bekijk hier de 3D maquette van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad en maak kennis met het project, de locatie en de verschillende woningtypes.

 

Neem nu contact met ons op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]