Activiteiten in de omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Als u een luxe vakantiewoning of tweede huis koopt in Dormio Resort-Nieuwvliet-Bad in Zeeland, dan weet u zeker dat u investeert in een woning in een toeristische topregio. In de nabijheid van het resort kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen. Bekijk hieronder diverse suggesties voor een leuk uitje!

 

Vraag uw gratis brochure aan >>>

Deltapark Neeltje Jans

De Deltawerken worden meestal in één adem genoemd met Zeeland. Het feit dat Zeeland en een groot deel van Nederland droge voeten heeft, is te danken aan deze allergrootste stormvloedkering ter wereld. Bij Deltapark Neeltje Jans komt u alles te weten over de Deltawerken en de strijd van Zeeland tegen het water. Het themapark is leuk en leerzaam voor alle leeftijden!

 

Neem contact met ons op >>>

Culinair genieten in Zeeland

Zeeland heeft per inwoner de meeste sterrenrestaurants van Nederland. Op de grens van zee en land doen Zeeuwse chefs bijzondere, culinaire vondsten. In de directe omgeving van Nieuwvliet-Bad kunt u culinair genieten bij diverse Michelin-sterren restaurants:

  • De Kromme Watergang (Hoofdplaat)
  • Pure C (Cadzand)
  • Spetters (Breskens)
  • Brasserie AirRepublic (Cadzand) van topkok Sergio Herman

 

Meer over de omgeving >>>

Golfen bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Als golfliefhebber kunt u sportief balletje slaan bij Golfclub Oostburg. Deze golfclub met een 18-holes Champions Course ligt op 11 minuten rijden van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. In het Belgische Knokke, op ongeveer 25 minuten rijden, ligt de Royal Zoute Golf Club met een 18-holes Champions Course en een 18-holes Executive Course.

 

Brochure aanvragen >>>

Haaientanden verzamelen

Haaientanden verzamelen is voor veel toeristen in Nieuwvliet-Bad en Cadzand een geliefde bezigheid. Door het verschuiven van aardlagen en de februari-storm van 1953 zijn grote hoeveelheden haaientanden vrijgekomen, waardoor ze nu met het blote oog op het strand en in de natuurgebieden te vinden zijn. Eén van de beste vindplaatsen voor grotere tanden is de Radartoren in Nieuwvliet.

 

Vraag uw gratis brochure aan >>>

Zeehonden spotten in Zeeland

Wist u dat het aantal zeehonden in de Zeeuwse wateren de laatste jaren snel toeneemt? Op de Hooge Platen in de Westerschelde bij Breskens kunt u regelmatig zeehonden spotten. Wilt u ze van dichtbij zien? Vanuit de haven van Breskens vertrekken in de zomerperiode regelmatig rondvaarten.

 

Meer over de omgeving >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]