Villa's en appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor

Bent u op zoek naar een tweede huis in Duitsland? Een luxe vakantiewoning net over grens waar heerlijk kunt verblijven met vrienden of familie?
Maak nu kennis met onze villa's en appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor!

De villa's

Op Dormio Resort Eifeler Tor vindt u zeer luxueuze villa’s. Deze villa's bieden alle comfort. Voor u als eigenaar, maar uiteraard ook voor een aangenaam verblijf voor mogelijke huurders. De villa’s van 6 tot 12 personen zijn zodanig ten opzichte van elkaar gepositioneerd dat ze zo veel mogelijk uitzicht en privacy bieden. Elke villa is luxe uitgevoerd en smaakvol ingericht voor optimale verhuurmogelijkheden en optimaal woongenot. Alle villa’s hebben twee badkamers. Een aantal daarvan heeft zelfs een sauna en solarium en in enkele gevallen zelfs over een eigen wellnessruimte.

Dormio Resort Eifeler Tor - villa's
Dormio Resort Eifeler Tor- appartementen

De appartementen

De appartementen bevinden zich aan de gezellige promenade in één van de tien prachtige appartementsgebouwen. U kunt kiezen voor een appartement of penthouse van 4 tot 10 personen. Vanuit uw appartement heeft u een grandioos uitzicht op het dal en de slingerende Rur. Alle appartementen zijn stijlvol ingericht voor uw eigen verblijf en dat van mogelijke huurders. Een aantal appartementen heeft een sauna en solarium en in een aantal gevallen zelfs ook een eigen wellnessruimte. 

Architectuur en bouwstijl

De architectuur van de woningen ademt de sfeer van de regio. De karakteristieke topgevels zijn tot stand gekomen door vakmanschap en weerspiegelen de kenmerkende bouwstijl van de streek. De plint (onderzijde woning) is uitgevoerd in een warme Ecopiedra breuksteen. Dat benadrukt de Duitse sfeer van de woningen in uiterlijk. Ook is gekozen voor een solide, bestendige bouwwijze die voldoet aan de meest recente Duitse bouweisen wat betreft duurzaamheid en energetische efficiëntie. Bovendien wordt er gebouwd volgens een traditionele bouwmethode. Denk hierbij aan opgaand werk in steen en werken vanuit de basis van betonvloeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie »
Dormio Resort Eifeler Tor - bouwstijl

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]