Villa's en appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor

Bent u op zoek naar een tweede huis in Duitsland? Een ruime vakantiewoning net over grens waar heerlijk kunt verblijven met vrienden of familie? Recent zijn de vakantiewoningen voorzien van een modern en sfeervol interieur. Door de complete uitrusting kunt u direct genieten van uw bezit en straalt het resort in de Duitse Eifel uniformiteit uit. Maak nu kennis met onze villa's en appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor!

Ruime villa's

Op Dormio Resort Eifeler Tor vindt u zeer ruime villa’s. Deze villa's bieden alle comfort voor u als eigenaar, maar uiteraard ook voor onze gasten. De villa’s van 6 tot 12 personen zijn zodanig ten opzichte van elkaar gepositioneerd dat ze zo veel mogelijk uitzicht en privacy bieden. Elke villa is smaakvol ingericht voor optimale verhuurmogelijkheden en optimaal woongenot. Alle villa’s hebben twee badkamers. Een aantal daarvan heeft zelfs een sauna en in enkele gevallen ook fitnessapparatuur.

Dormio Resort Eifeler Tor - villa's
Dormio Resort Eifeler Tor- appartementen

Comfortabele appartementen

De appartementen bevinden zich aan de gezellige promenade in één van de tien prachtige appartementsgebouwen. U kunt kiezen voor een appartement of penthouse van 4 tot 10 personen. Vanuit uw appartement heeft u een indrukwekkend uitzicht op het dal en de slingerende Rur. Alle appartementen zijn stijlvol ingericht voor uw eigen verblijf en dat van mogelijke huurders. Een aantal appartementen heeft een sauna en in een aantal gevallen ook fitnessapparatuur.

De grotere appartementen en villa’s zijn ook voor kleine gezelschappen zeer interessant. Deze woningen zijn ruim, maar hebben toch een intieme sfeer. Daarnaast ligt het absolute rendement van deze woningen hoger. Een goede reden om een 8- tot 12-persoonswoning te overwegen!

Architectuur en bouwstijl

De architectuur van de woningen ademt de sfeer van de Duitse Eifel. De karakteristieke topgevels zijn tot stand gekomen door vakmanschap en weerspiegelen de kenmerkende bouwstijl van de streek. De plint (onderzijde woning) is uitgevoerd in een warme Ecopiedra breuksteen. Dat benadrukt de Duitse sfeer van de woningen in uiterlijk. Ook is gekozen voor een solide, bestendige bouwwijze die voldoet aan de meest recente Duitse bouweisen wat betreft duurzaamheid en energetische efficiëntie. Bovendien is er gebouwd volgens een traditionele bouwmethode. Denk hierbij aan opgaand werk in steen en werken vanuit de basis van betonvloeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie »
Dormio Resort Eifeler Tor - bouwstijl

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]