Ontwikkeling, aankoop, verhuur en beheer van uw woning

Ook u kunt de trotse eigenaar worden van een prachtige vakantievilla of vakantieappartement in Dormio Resort Eifeler Tor in het glooiende landschap van de Eifel in Duitsland. Door uw villa of appartement (gedeeltelijk) te verhuren, geniet u zelf van uw vakantiewoning en krijgt u ook een interessant rendement op uw investering.

 

Ontwikkeling door Dormio

Dormio Resort Eifeler Tor is ontwikkeld door Dormio Leisure Development te Arnhem. Dormio heeft meerdere succesvolle recreatieve projecten ontwikkeld op bijzondere plekken in Europa en altijd naar een slim doordacht concept. Dit resort is gerealiseerd door Ten Brinke Wohnungsbau (dochter van de Nederlandse Ten Brinke Groep uit Varsseveld). De Ten Brinke Groep is inmiddels ook in Duitsland een gerenommeerde bouwonderneming. Een aantal jaren geleden verwierf Dormio deze locatie en ontwikkelde samen met Ten Brinke een prachtig resort dat recht doet aan de unieke kwaliteiten van de locatie. Met diverse solide partijen is hard aan gewerkt om het meest aantrekkelijke vakantieresort van de Duitse Eifel te bouwen.

 

Vraag uw gratis brochure aan >>>

Aankoop van uw vakantiewoning

Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u volledig door Dormio begeleid. Wij regelen de complete overdracht van a tot z voor u. Daarmee doet u dus letterlijk een zorgeloze investering. Wilt u daarnaast ook begeleiding bij uw hypotheekaanvraag? Daar helpen wij u graag mee. En u kunt tijdens uw aankoopproces altijd bij ons terecht met (juridische) vragen.

 

Neem contact met ons op!

Professionele verhuur door Dormio Resorts & Hotels

Als eigenaar van een woning op Dormio Resort Eifeler Tor kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop. Uw woning zal professioneel worden verhuurd door Dormio Resorts & Hotels. Ook het beheer en het onderhoud van uw vakantiewoning, en van de algemene delen van het resort, wordt geregeld door deze tak van de organisatie. Dormio Resorts & Hotels zorgt ervoor dat alles in orde is, zodat u tijdens uw verblijf optimaal kunt genieten van uw vakantiewoning. Uw accommodatie is schoon en de bedden zijn opgemaakt. Daarnaast wordt uw woning beheerd tijdens uw afwezigheid.

Eigen gebruik van uw woning

Eén van de voordelen van een vakantiewoning op Dormio Resort Eifeler Tor is dat u er zelf ook onbeperkt* van kunt genieten! U kunt uw bezit namelijk op twee manieren zelf gebruiken. U kunt uw vakantiewoning boeken in de door u gewenste periode. Over de periode die u in uw eigen appartement of villa verblijft, ontvangt u vanzelfsprekend geen rendement. U kunt uw vakantiewoning echter ook boeken via een zogenaamde last-minute boeking. Het resort kent een aantrekkelijke last-minuteregeling: is de woning de komende zeven dagen niet verhuurd, dan kunt u de woning zelf boeken voor maximaal zeven dagen met behoud van uw huurinkomsten. Bij Dormio boekt u eenvoudig uw eigen verblijf telefonisch of online via het eigenarenportaal.

* Er kunnen van overheidswege beperkingen aan eigen gebruik van een appartement of villa worden opgelegd, in het kader van fiscaliteiten of bijvoorbeeld ter voorkoming van permanente bewoning.

Eigenaren servicedesk

Bij Dormio heeft u altijd een direct aanspreekpunt. Voor al uw vragen is er een Nederlandse servicedesk voor eigenaren en ook tijdens uw verblijf kunt u met al uw vragen terecht bij de Resort Manager. Zo kunt u genieten van uw zorgeloze investering tijdens een zorgeloos verblijf!

 

Vraag uw gratis brochure aan >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]