Uitgebreide faciliteiten van Dormio Resort Eifeler Tor

​Om uw verblijf en dat van onze gasten nog aangenamer te maken, heeft Dormio Resort Eifeler Tor uitgebreide faciliteiten! De aanwezigheid van diverse faciliteiten maakt van elke vakantie een leuk en heerlijk ontspannend verblijf. Door alle faciliteiten en het aanwezige conferentiecentrum is Dormio Resort Eifeler Tor, ook buiten het toeristenseizoen, een aantrekkelijke (vakantie)bestemming en dus een interessante investeringsmogelijkheid! 

Horecavoorzieningen

In het traditionele Duitse restaurant Heimbacher Brauhaus kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Voor de Italiaanse keuken kunt u terecht bij het restaurant Casa Ruscello. In de restaurants op het resort wordt Heimbacher pils geschonken, dat speciaal voor Dormio Resort Eifeler Tor gebrouwen wordt. Daarnaast bevindt zich op het resort een Imbiss, waar u terecht kunt voor lekkere snacks.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!
Horecavoorzieningen bij tweede huis op Dormio Resort Eifeler Tor
Buitenzwembad bij vakantiewoningen Dormio Resort Eifeler Tor

Zwembad en wellness

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over een binnen- en buitenzwembad, exclusief toegankelijk voor resortgasten. Bij het openlucht zwembad staan comfortabele stoelen. De moderne ambiance van het zwembad in combinatie met het adembenemende uitzicht over het Rurdal zorgen voor een unieke ervaring. Voor nog meer ontspanning kunt u terecht bij het wellnessgedeelte van het resort met onder andere een stoombad, sauna en massagesalon.

Gezellige promenade met shops

Aan de sfeervolle promenade liggen een aantal verschillende boetiekjes. U vindt hier onder andere de supermarkt. Deze biedt een compleet assortiment met meer dan 2.000 verschillende producten. Wat is er nu lekkerder dan hier 's ochtends uw vers gebakken broodjes te halen? Aan de promenade bevindt zich eveneens een cadeaushop met regionale producten en cadeaus, een VVV-kantoor en de fietsverhuur.

 

Neem contact met ons op >>>
Shops bij vakantiehuizen in de Duitse Eifel
Speelplaatsen bij vakantiehuis in Duitsland

Kinderactiviteiten

Kinderen kunnen op het resort terecht in de speeltuinen of bij de Mio Kids Club, waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is er aan de promenade een binnenspeeltuin. Hier kunnen kinderen zich, ook bij slecht weer, uitstekend vermaken. Het ontwerp ervan sluit perfect aan op de prachtige omgeving van Dormio Resort Eifeler Tor.

 

Samen koken in de nieuwe kookstudio

Op Dormio Resort Eifeler Tor wordt in de loop van het jaar een kookstudio geopend. Hier kunt u binnenkort genieten van heerlijke gerechten! U leert van een echte chef-kok de kneepjes van het vak en kunt hier samen met uw gezelschap heerlijk dineren.

 

Neem contact op met Dormio Investments >>>
Kookstudio bij vakantiewoning Dormio Resort Eifeler Tor
Conferentieruimte bij vakantiehuizen Dormio Resort Eiferl Tor

Conferentieruimte en business bar

Een groot pluspunt van Dormio Resort Eifeler Tor is dat het resort ook perfect kan dienen voor zakelijke doeleinden. De vergaderzalen en restaurants zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, conferenties, trainingen, teambuilding en bedrijfsfeesten. De dag kan worden afgesloten met een borrel in onze exclusieve Business Bar. De luxe appartementen en villa’s op het resort maken ook meerdaagse evenementen mogelijk.

 

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]