Ontwikkelingen op locatie

Bekijk hieronder de voortgang van onze parel aan de Costa Blanca. Direct aan de Middellandse Zee verrijst in El Campello momenteel het viersterrenplus Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Er wordt hard gewerkt op locatie om de opening voor deze zomer te realiseren. Het resort wordt steeds completer. Met trots delen we daarom graag diverse beelden met u.

Neem alvast een kijkje in Penthouse Varadero!

Op de video ziet u Penthouse Varadero (nr. 7322) met haar royale privé rooftop-terras van maar liefst 68m² waar u geniet van onbelemmerd zeezicht. Penthouse Varadero beschikt tevens over een pergola met schaduwdoeken, buitenkeuken en een buitendouche voor optimaal genot van het ideale Spaanse klimaat. Ook is er een lift aanwezig en heeft u beschikking over een privé parkeerplaats in de parkeerkelder en een eigenarenberging.

Maak kennis met Appartement Capitán

We stellen u graag voor aan Appartement Capitán (nr. 2111). Zoals u ziet zijn de eerste meubels reeds gearriveerd! De appartementen worden steeds mooier en vollediger. Ook hier heeft u adembenemend zeezicht en beschikt u over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is er een lift aanwezig en heeft u een privé eigenarenberging en parkeerplaats.

Over Dormio Resort Costa Blanca

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een viersterren-plus-resort bestaande uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. In dit resort komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten. Meer weten of een brochure ontvangen?

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]