Investeren in Spaans zeezicht?

Wij presenteren u een buitenkans: zelden zult u in Spanje een nieuw appartement of penthouse vinden met zo’n spectaculair uitzicht! De gunstige ligging direct aan het strand maakt de beslissing voor het kopen van een vakantiewoning aan de Costa Blanca heel eenvoudig. In El Campello, gelegen op 20 minuten van Alicante, vindt u Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterrenplus resort bestaat uit 126 luxe appartementen en penthouses met ruime terrassen en uitgebreide faciliteiten. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

 

Neem contact op!
Terras Dormio Resort Costa Blanca

Investeren in luxe strandappartementen

Heeft u er altijd van gedroomd om een heerlijke vakantiewoning aan de Costa Blanca te kopen? In Spanje is het bezit van een eigen vakantiewoning een goede investering. Zeker als u uw appartement aan de kust met zeezicht wilt verhuren. 

 

Het mediterrane karakter van de Costa Blanca vindt u terug in alle appartementen. Ze zijn voorzien van een marmeren vloer en hebben een luxe open keuken met moderne apparatuur. Afhankelijk van het type appartement zijn er 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 luxe badkamers en een groot terras. De penthouses zijn voorzien van royale privé rooftop-terras waar u geniet van veel privacy en onbelemmerd zeezicht. Dit terras beschikt over een buitenkeuken, douche, pergola en schaduwdoeken voor optimaal genot van het Spaanse klimaat.

 

Meer over de vakantiewoningen >>>

Meer informatie of het resort zelf ervaren?

Ga op mee bezichtigingsreis!

De beste manier om kennis te maken met uw potentiële strandappartement is natuurlijk tijdens een bezichtiging op de locatie zelf. We nodigen u dan ook graag uit op één van onze bezichtigingsreizen naar Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Meld u aan voor de eerstvolgende bezichtigingsreizen op 7-8 juli of 13-15 juli. Uiteraard regelen wij alles voor u zodat u zorgeloos mee op reis kunt.

 

Meld u nu aan!

Bezoek onze infodagen!

Wilt u meer weten over Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa? U bent van harte welkom op onze Dormio Infodagen op zaterdag 27 juni in Hotel Van der Valk Den Haag-Nootdorp of op zondag 28 juni in Hotel Van der Valk Utrecht. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden. We presenteren u graag het project aan de hand van maquettes, foto’s en videopresentaties.

 

Meld nu aan voor de Infodagen!

Waarom een vakantiewoning kopen aan de Costa Blanca?

De Costa Blanca is een zeer populaire vakantiebestemming onder miljoenen Europeanen. Dé perfecte plek dus om daar een vakantiewoning te kopen. Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een viersterren-plus-resort op slechts 20 minuten van Alicante. Het resort bevindt zich direct aan het strand en bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen en zeer hoogwaardige faciliteiten, waaronder:

 

 • Zeer ruime terrassen
 • Twee heerlijke buitenzwembaden en een kinderbad
 • Restaurant met mediterrane keuken
 • Gezellige tapasbar
 • Privé parkeerplaats in parkeergarage
 • Spa en wellnessfaciliteiten
 • Mini-mercado met bakkerij
 • Mio Kids Club
 • Eigenarenberging

 

Bekijk de faciliteiten >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


 • Als eerste het nieuwste aanbod
 • Interessante ontwikkelingen
 • Evenementen en open dagen
[alt text]