Over Dormio Resort Costa Blanca

In Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa krijgt u direct het ultieme strandgevoel dat hoort bij een heerlijke zonvakantie aan zee. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit luxe 4- en 6-persoonsappartementen met zeer riante terrassen en een fantastisch onbelemmerd zeezicht.

 

Aanvraagformulier >>>

Appartementen met mediterraan karakter

Het mediterrane karakter van de Costa Blanca vindt u terug in alle appartementen. Ze zijn voorzien van een marmeren vloer en hebben een luxe open keuken met moderne apparatuur. Afhankelijk van het type appartement zijn er 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 luxe badkamers en een groot terras, tuin of zelfs een terras én een dakterras. De appartementen beschikken over een bedbank die als een volwaardig tweepersoonsbed kan worden gebruikt. Kortom: de appartementen zijn volledig ingericht om u en uw gasten te verwelkomen onder de beste omstandigheden.

Fantastisch zicht over de Middellandse Zee

Zelden zult u in Spanje een appartement zo dicht bij het strand en de zee vinden. U kunt er de zon onbelemmerd zien opkomen en ondergaan. Hoe romantisch wilt u het hebben? Vanuit het resort en uw appartement heeft u een fantastisch zicht over de Middellandse zee. Dat is zeezicht volgens Dormio! Bovendien loopt u vanuit het resort zo het stand op. 

 

Aanvraagformulier >>>

Faciliteiten

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa beschikt over alle faciliteiten die uw verblijf extra veraangenamen. Er is een heerlijk verkoelend buitenzwembad, er zijn ontspannende wellnessfaciliteiten, een restaurant met mediterrane keuken, een bakkerij, een minimercado en diverse kinderfaciliteiten. Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten

 

In Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]