Ontwikkelingen op locatie

Bekijk hieronder de voortgang van onze parel aan de Costa Blanca. Direct aan de Middellandse Zee verrijst in El Campello momenteel het viersterrenplus Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Er wordt hard gewerkt op locatie, het resort wordt steeds completer. Met trots delen we daarom graag diverse beelden met u.

Neem alvast een kijkje in Penthouse Varadero!

De ontwikkelingen gaan hard; de eerste appartementen zijn inmiddels overgedragen! Benieuwd naar het eindresultaat? In deze video geven we u graag een impressie van Penthouse Varadero. Dit penthouse heeft een royaal privé rooftop-terras van maar liefst 63m² waar u geniet van onbelemmerd zeezicht. Penthouse Varadero beschikt tevens over een pergola met schaduwdoeken, buitenkeuken en een buitendouche voor optimaal genot van het ideale Spaanse klimaat. Ook is er een lift aanwezig en heeft u beschikking over een privé parkeerplaats in de parkeerkelder en een eigenarenberging.

Voortgang augustus 2020

Bouwupdate mei 2020

Benieuwd naar de vorderingen van de bouw? Bekijk hiernaast de video van de situatie in mei 2020. Er is hard gewerkt aan de boulevard en de aansluiting hiervan op het resort. Daarnaast is het extra zwembad bij gebouw Luna klaar om betegeld te worden. Rondom het grote zwembad bij het gebouw Sol is er gewerkt aan de afwerking, het plaatsen van zonnepanelen ten behoeve van de verwarming van het grote zwembad en de aansluiting met de spa. Tevens is de passage tussen het resort richting het strand voorzien van groen en een rolstoelvriendelijke toegang tot het strand. 

Maak kennis met Appartement Capitán

We stellen u graag voor aan Appartement Capitán (nr. 2111). Zoals u ziet zijn de eerste meubels reeds gearriveerd! De appartementen worden steeds mooier en vollediger. Ook hier heeft u adembenemend zeezicht en beschikt u over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is er een lift aanwezig en heeft u een privé eigenarenberging en parkeerplaats.

Over Dormio Resort Costa Blanca

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is een viersterren-plus-resort bestaande uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. In dit resort komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten. Meer weten of een brochure ontvangen?

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]