Verhuur en beheer door Dormio Holidays

Als eigenaar van een vakantiewoning in Resort Berck-sur-Mer kunt u helemaal zelf bepalen hoe u de vakantiewoning wilt benutten. U kunt de woning privé gebruiken, laten verhuren, of een combinatie hiervan. Dormio Holidays verzorgt op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw strandwoning. 

 

Waardering op Zoover: 8.1

De vakantiewoningen die reeds gerealiseerd zijn in Dormio Resort Berck-sur-Mer worden nu al zeer succesvol verhuurd. Met een gemiddelde waardering van 8,1 op vergelijkings-website Zoover, is Dormio Resort Berck-sur-Mer een populaire vakantiebestemming vanwege de gunstige opzet en de unieke ligging.

Onderhoud en technisch beheer van uw vakantiewoning

Dormio Holidays draagt ook op vakkundige wijze zorg voor het onderhoud en technisch beheer van uw woning en het gehele resort. Er is toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent. Zo behouden we de kwaliteit en veiligheid van het resort, zodat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van uw verblijf.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over investeren in een heerlijke vakantiewoning in Dormio Resort Berck-sur-Mer? Wij staan altijd voor u klaar. In Nederland, of ter plekke in Berck-sur-Mer; wij blijven uw vaste (Nederlandstalige) aanspreekpunt. Klik op de contactbutton voor de contactpagina.

 

Contact met Dormio Investments >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]