Plattegrond Dormio Resort Berck-sur-Mer

Hieronder vindt u de resortplattegrond van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Wilt u het resort nog beter leren kennen? Ontdek het dan nu in VR!

Bestaande bouw

Bij de ingang van Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u diverse strandwoningen die al bij aanvang van het project gerealiseerd waren. Dit gedeelte wordt al geruime tijd succesvol verhuurd via Dormio Resorts & Hotels. Op de plattegrond herkent u deze woningen aan de lichtgele kleur en aan de vorm van een halve maan.

 

Bouwfase I

Helemaal onderaan op de plattegrond ziet u de roze/bruingekleurde woningen van bouwfase I. Deze woningen zijn in 2018 opgeleverd en worden ook al succesvol verhuurd. Hiervan is een aantal woningen nog in de verkoop, dit betreft de woningtypes: Ardeche, Durance en Saone

Bouwfase II 

Momenteel bevindt het project zich in bouwfase II met de realisatie van 28 strandwoningen en 12 strandappartementen. Op dit moment zijn er nog diverse woningen te koop, waaronder de strandwoningen Garonne, Loire, Marne, Rhône en het strandappartement Dordogne.Faciliteiten

In bouwfase II worden ook het hoofdgebouw met faciliteiten en het zwembad gerealiseerd. Op de plattegrond vindt u bouwfase II boven de halve maan, ter hoogte van het zwembad en daarboven. 

Plattegrond van Dormio Resort Berck-sur-Mer

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]