Investeren in een vakantiehuis aan de Opaalkust in Frankrijk

Is een tweede (t)huis op een toplocatie tot nog toe een droom gebleven? Maak dan nu kennis met onze vakantiewoningen op Dormio Resort Berck-sur-Mer!
Aan de Franse Opaalkust doet u een waardevaste investering. Een vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer is daarmee een uitstekende bestemming voor uw spaargeld. Frankrijk is en blijft één van de topbestemmingen voor Nederlandse toeristen die massaal vallen voor de charmes van prachtige kathedralen, 's werelds beste wijnen, pittoreske kustplaatsjes en uitgestrekte stranden. Daarnaast is de rijke historie van Frankrijk een toeristische trekpleister.

Waarom investeren op Dormio Resort Berck-sur-Mer?

  • Uw eigen strandwoning of -appartement aan de Franse Opaalkust
  • Deskundige aankoopbegeleiding in uw eigen taal
  • Professioneel verhuur en beheer van uw woning door Dormio Resorts & Hotels
  • Hoogwaardig recreatief vastgoed op een toeristische toplocatie
  • Aantrekkelijk rendement
  • Ongelimiteerd eigen gebruik van uw woning

 

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?

Indrukwekkende omgeving

Prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Franse Opaalkust! Dormio Resort Berck-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden! De afwisselende omgeving maakt het resort erg geliefd onder toeristen. 

Meer over de omgeving >>

Uitgebreide faciliteiten

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer zijn straks alle faciliteiten aanwezig die u mag verwachten van een veelzijdig resort. Binnenkort kunt u hier als eigenaar gebruik maken van een receptie, restaurant, take-away, terras en minimarket. Daarnaast geeft ons prachtige buitenzwembad u de nodige ontspanning en verkoeling.

Meer over de faciliteiten >>

Afwisselende evenementen

In en rondom Berck-sur-Mer worden jaarlijks gezellige evenementen en culturele activiteiten georganiseerd. Op het programma staan onder andere het Filmfestival, de Beach Cross en vele strandoptredens. Maar veruit het grootste en bekendste evenement is het jaarlijkse vliegerfestival dat duizenden bezoekers trekt!

Meer over het vliegerfestival >>

Voordelen beleggen in recreatief vastgoed

Steeds meer mensen kiezen voor een investering in recreatief vastgoed. Zeer begrijpelijk, zeker gezien de lage rentestand. Hierdoor levert uw spaargeld op een bankrekening relatief weinig op. Sterker nog, op dit moment is de vermogensbelasting hoger dan de rente die u ontvangt. Vermogen op de bank kost u dus zelfs geld. Aan de andere kant biedt de lage hypotheekrente ook voordelen. Geld lenen is op dit moment goedkoper dan ooit.

Wij worden vaak gevraagd naar de voordelen van investeren in recreatief vastgoed. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning en daarmee dus tastbaar plezier te beleven aan uw investering! Of wat te denken van stabiele huurinkomsten jaar in jaar uit. Wij hebben een top 10 van voordelen opgesteld. Wanneer u de brochure aanvraagt ontvangt u deze gratis in uw mailbox!

 

Vraag hier uw brochure aan >>>

Het resort zelf ontdekken?

Dat kan! Om u op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met het resort bieden we u graag digitale bezichtigingen aan. Dit digitale bezoek bestaat uit een korte video die wij speciaal voor u maken van de door u gewenste woning(en). Op deze manier kunt u middels digitaal bezoek, gewoon vanuit huis, kennismaken met onze luxe vakantiewoningen! Daarnaast kunt u met al uw vragen en voor informatie terecht bij onze verkoopadviseurs. Zij staan graag voor u klaar!

 

 

Meer informatie over de bezichtigingsmogelijkheden

Digitale bezichtigingsreizen

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]