Investeren in een vakantiehuis aan de kust in Frankrijk

Is een tweede (t)huis op een toplocatie tot nog toe een droom gebleven? Aan de Franse Opaalkust doet u namelijk een waardevaste investering. Een vakantiewoning in Dormio Resort Berck-sur-Mer is daarmee een uitstekende bestemming voor uw spaargeld. Frankrijk is en blijft een van de top bestemmingen voor Nederlandse toeristen die massaal vallen voor de charmes van prachtige kathedralen, 's werelds beste wijnen, pittoreske kustplaatsjes en uitgestrekte stranden. Daarnaast is de rijke historie van Frankrijk een toeristische trekpleister.

Waarom investeren in Dormio Resort Berck-sur-Mer?

  • Professioneel verhuur en beheer van uw woning door Dormio Holidays
  • Betrouwbare partner met blijvende betrokkenheid
  • Hoogwaardige recreatief vastgoed op een toeristische toplocatie
  • Aantrekkelijke huurinkomsten
  • Ongelimiteerd eigen gebruik van uw woning
  • Diverse faciliteiten (receptie, restaurant, zwembad etc.)
  • Volledige begeleiding in uw eigen taal

Fase I van 22 strandwoningen al volledig uitverkocht!

Voordelen beleggen in recreatief vastgoed


Steeds meer mensen kiezen voor een investering in recreatief vastgoed. Zeer begrijpelijk, zeker gezien de lage rentestand. Hierdoor levert uw spaargeld op een bankrekening relatief weinig op. Sterker nog, op dit moment is de vermogensbelasting hoger dan de rente die u ontvangt. Vermogen op de bank kost u dus zelfs geld. Aan de andere kant biedt de lage hypotheekrente ook voordelen. Geld lenen is op dit moment goedkoper dan ooit.
Wij worden vaak gevraagd naar de voordelen van investeren in recreatief vastgoed. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning en daarmee dus tastbaar plezier te beleven aan uw investering! Of wat te denken van stabiele huurinkomsten jaar in jaar uit. Wij hebben een top 10 van voordelen opgesteld. Vraag ze hier gratis aan!

Dormio Investments zorgeloos investeren

Gratis proefslapen

Wij nodigen u op afspraak van harte uit om samen met ons dit kustresort te komen bezoeken. Wij ontvangen u graag op de projectlocatie. Tijdens uw bezoek laten wij u niet alleen de projectlocatie zien maar bieden wij u ook de gelegenheid om de omgeving te ontdekken en natuurlijk te genieten van de Franse keuken. De moeite waard dus! Wilt u overnachten? Laat het ons weten via info@dormio.eu of 026 353 77 00 en wij regelen dit voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u liever eerst een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om vrijblijvend kennis te maken met Dormio Resort Berck sur Mer...? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij laten graag in Arnhem de maquettes van de strandwoningen zien.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]