Over Dormio Resort Berck-sur-Mer

Heeft u er altijd al van gedroomd om een vakantiewoning aan de Franse kust te kopen? Aan de romantische Opaalkust in het noordwesten van Frankrijk ligt Dormio Resort Berck-sur-Mer. Op slechts vier uur rijden van Utrecht vindt u dit strandresort middenin een natuurrijk landschap en dichtbij de uitgestrekte stranden. Momenteel bevindt het project zich in bouwfase II met de realisatie van 28 ruime, vrijstaande strandwoningen en 12 luxe strandappartementen. Het resort beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een receptie, luxe buitenzwembad, restaurant, take-away, terras en minimarket.

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer krijgt u het ultieme Franse strandgevoel!

 

Dormio Resort Berck-sur-Mer
Duinlandschap Breck-sur-Mer

Unieke locatie in het duinlandschap

Dormio Resort Berck-sur-Mer wordt volledig gebouwd in de stijl die past bij het duinlandschap van de romantische Franse Opaalkust. Iedere strandwoning en elk strandappartement heeft een unieke ligging in het duingebied. Dat zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen de strandwoningen en biedt veel privacy. De omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer heeft veel te bieden. Zo liggen het strand en de zee op een steenworp afstand van het resort. Op korte rijafstand vindt u de modaine badplaats Le Touquet, beter bekend als Paris-Plage. Ook zijn er genoeg activiteiten te beleven voor jong en oud!

 

Meer informatie »

Opbouw van het resort

Bij de ingang van Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u het deel dat als eerste is gebouwd bij aanvang van het project. Dit gedeelte wordt op dit moment al succesvol verhuurd via Dormio Resorts & Hotels. Een deel van de woningen op het resort zijn in 2018 opgeleverd en vallen onder bouwfase I. Hiervan is een aantal woningen nog in de verkoop. Momenteel bevindt het project zich in bouwfase II waarin 28 ruime, vrijstaande strandwoningen en 12 luxe strandappartementen worden gerealiseerd. Daarnaast worden in deze fase verschillende faciliteiten toegevoegd aan het strandresort.

 

Neem vrijblijvend contact op!

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]