Geniet van uw rendement

Omgeving

Ziet u het al voor zich? Prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Opaalkust. Een ideaal startpunt voor een dagje Frans genieten.

 

Spectaculair strand

Berck Sur Mer heeft een spectaculair strand. Maar vergeet daardoor vooral niet eens langs de kust noordwaarts te rijden. Daar vindt u de mondaine badplaats Le Touquet. Een mooie wandeling door Le Touquet brengt u langs ongerepte natuur, luxe wijken en afgelegen stranden.

 

Boulogne-sur-Mer

Verder naar het Noorden ligt Boulogne-sur-Mer, de eerste grote vissershaven van Frankrijk. En dat is nog steeds te merken. In de gezellige oude stad vindt u de pure smaken in uitstekende visrestaurants.
De plaats Boulogne Sur Mer kenmerkt het begin van het regionale natuurpark van Caps et Marais d’Opale. In dat park vindt u de plaatsen Wimereux, Audresselles en Ambleteuse en het mooie Wissant. Authentieke vissersdorpjes met historische stadscentra en gezellige restaurantjes met uitzicht op zee.

 

De Opaalkust

Liever een dagje rust en ontspanning? De glooiende heuvels en de uitgestrekte natuur langs de Opaalkust vormen het decor van een heerlijke dag in het mooie Franse landschap. U vindt hier kilometers wandelplezier en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen.

 

Rijden naar Berck Sur Mer

Amsterdam 442 kilometer – 4 uur en 15 minuten
Groningen 592 kilometer – 5 uur en 30 minuten
Maastricht 355 kilometer – 3 uur en 45 minuten
Antwerpen 282 kilometer – 2 uur en 45 minuten
Parijs 227 kilometer – 2 uur en 30 minuten
Londen 243 kilometer – 2 uur en 30 minuten

Port Boulogne Le Touquet Dormio Resort Berck sur Mer

Interieur impressies

Fase I van 22 strandwoningen al volledig uitverkocht!

De voordelen op een rij

  • Volledige begeleiding
  • Gerenommeerde bank
  • Zéér lage rente
  • 15 of 20 jaar financiering met vaste rentetarieven
  • Uitstekende financieringsmogelijkheden
  • Aantrekkelijke hefboomwerking
Dormio Investments zorgeloos investeren

Gratis proefslapen

Wij nodigen u op afspraak van harte uit om samen met ons dit kustresort te komen bezoeken. Wij ontvangen u graag op de projectlocatie. Tijdens uw bezoek laten wij u niet alleen de projectlocatie zien maar bieden wij u ook de gelegenheid om de omgeving te ontdekken en natuurlijk te genieten van de Franse keuken. De moeite waard dus! Wilt u overnachten? Laat het ons weten via info@dormio.eu of 026 353 77 00 en wij regelen dit voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u liever eerst een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om vrijblijvend kennis te maken met Dormio Resort Berck sur Mer...? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij laten graag in Arnhem de maquettes van de strandwoningen zien.

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen. Inmiddels heeft zij een imposant trackrecord en dito klantenbestand opgebouwd. Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen uit eigen projecten (die door Dormio Leisure Development ontwikkeld zijn) maar treedt ook op als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers. De verkoop van vakantiewoningen geschiedt veelal vanaf het plan, dat willen zeggen voordat de bouw van het project begonnen is. Dit is een vak apart en juist op dat gebied heeft Dormio Investments veel ervaring en kennis in huis die essentieel is voor het slagen van een project! Het opstellen van een verkoop- en marketingstrategie is voor een succesvolle realisatie van een project essentieel. Ook op dit vlak heeft Dormio Investments alle kennis in huis.

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]