Activiteiten rondom Dormio Resort Berck-sur-Mer

Aan de romantische Franse Opaalkust is genoeg te beleven. De omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer leent zich perfect voor gezellige dagtripjes, strandplezier en sportieve activiteiten. Vanuit uw tweede woning in Frankrijk kunt u er tijdens uw verblijf samen met familie en vrienden heerlijk een dag op uit trekken. 

 

Zeehonden kijken

Zeehonden kijken en natuurwandelen

Bij Berck-sur-Mer ligt de baai van Autie (Baie de l’Authie). Op de zandbanken in de baai huist een kolonie zeehonden die vanuit Berck goed te zien is. U kunt ze ook goed zien als u met een gids meegaat op één van de natuurwandelingen in de baai van de Somme of de baai van Authie. Zij vertellen u alles over de flora en fauna in de baaien.

 

Meld u aan voor de digitale bezichtiging

Golfen

In het plaatsje Le Touquet-Paris-Plage ligt de 18-holes golfbaan van Golf Du Touquet. De ‘greens’ liggen in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving, tussen duinen en bossen van de Franse Opaalkust. Daarmee staat de golfbaan van Le Touquet bekend als één van de mooiste golfbanen van Europa. Le Touquet-Paris-Plage ligt op slechts 22 minuten rijden van Berck-sur-Mer en is een uitdagende activiteit voor golfliefhebbers. 

Golfen

Sportieve activiteiten

Houdt u ervan om actief bezig zijn? Dan is het strand van Berck-sur-Mer is een ideale plek om te gaan kitesurfen! U kunt er ook terecht voor andere sporten die met wind en zeilen van doen hebben of om heerlijk paard te rijden. Houdt u meer van mountainbiken of een stevige wandeling? De door zeven rivieren uitgeslepen valleien en het glooiende landschap lenen zich perfect voor een mooie mountainbike- of wandeltocht. Op zoek naar nog meer actie? Leef u dan uit op de kartbaan van Berck-sur-Mer. U vindt deze kartbaan op het buitencircuit op het Parc d’activités de la Vigogne.

 

Neem vrijblijvend contact op!

Plezier voor het hele gezin

Voor een dagje er op uit met het hele gezin vindt u op 5 minuten rijden van Dormio Resort Berck-sur-Mer het attractiepark Bagatelle. Dit pretpark is geschikt voor alle leeftijden met onder andere een waterbaan, een achtbaan en diverse bijzondere kermisattracties.

Voor waterliefhebbers is er op 22 minuten rijden ten noorden van Dormio Resort Berck-sur-Mer een spectaculair indoor en outdoor waterpretpark Aqualud voor het hele gezin. Het attractiepark ligt direct aan zee in het plaatsje Le Touquet-Paris-Plage. Er zijn diverse speelbaden voor de allerkleinsten, familiebaden en uitdagende waterglijbanen. Aqualud biedt een dag plezier voor iedereen!

Attractiepark Bagatelle
Vliegerfestival Berck-sur-Mer

Vliegerfestival

Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd in en rond Berck-sur-Mer. Het grootste en bekendste evenement in Berck-sur-Mer is het jaarlijkse vliegerfestival. Duizenden bezoekers komen in het voorjaar kijken naar de meest creatieve vliegers en de spectaculaire nachtshow. Dit unieke evenement zorgt voor een culturele, feestelijke en gezellige belevenis gericht op de vliegersport. De weelderige natuur en zee zijn een theaterstuk op zich, maar wanneer de vliegers de lucht in gaan is het zicht adembenemend.

Lees meer over het vliegerfestival >>

Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze Dormio nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van:


  • Als eerste het nieuwste aanbod
  • Interessante ontwikkelingen
  • Evenementen en open dagen
[alt text]