Center Parcs Marina de Eemhof - Nederland

Omschrijving

Aan het Eemmeer in de provincie Flevoland ligt Marina de Eemhof. Marina De Eemhof bestaat uit geschakelde appartementsgebouwen met totaal 100 luxe suites. De appartementen van Marina de Eemhof hebben vrij uitzicht over het Eemmeer. Bovendien zijn de appartementen in verschillende types gebouwd en geschikt voor het verblijf van 4, 6, 8 of 12 personen. Marina de Eemhof is een onderdeel van Center Parcs De Eemhof, met tal van faciliteiten en attracties, zoals de tropische waterwereld Aqua Mundo, de terrasjes en restaurants van de Market Square en boulevard in de jachthaven en de activiteiten in de Action Factory.

Marina de Eemhof is geïnspireerd op het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud en geeft de sfeerbeleving van de Franse Côte d’Azur. Het is een mondain resort met luxe suites die uitkijken op de jachten aan de steigers, en een boulevard waar het heerlijk slenteren en goed eten is.

 

Positie Dormio

Dormio leisure development is initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio recreatiewoningen verantwoordelijk voor de verkoop van het project.

Ontwikkelaar: Dormio Projecten B.V.
Opdrachtgever: Dormio Leisure Development
Locatie: Zeewolde, Flevoland, Nederland
Projectomvang: Ca. 4,3 ha, totaal 100 appartementen
Investering: vertrouwelijk

Positie Dormio:
  • projectontwikkelaar
  • verkoopbemiddeling

Activiteit & specialisme:
  • ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
  • verkoopbemiddeling
  • projectmanagement

Status project: het project is geheel afgerond