Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Dormio Resort Maastricht - Nederland

Omschrijving

Bovenop de Dousberg, op slechts tien minuten fietsen van het bekende Vrijthof, staat een uniek vakantieresort. Dormio Resort Maastricht ligt direct naast één van de mooiste golfbanen van Nederland en bevindt zich midden in de Limburgse natuur. Het resort combineert de kenmerkende Maastrichtse architectuur met een luxe uitrustingsniveau. Samen met de prachtige locatie maakt het dit project buitengewoon bijzonder.

Het resort bestaat uit een dorp met 123 geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen. Deze recreatiewoningen variëren van 2 slaapkamers in de ambachtswoningen tot aan 10 slaapkamers in de boerenhoeve. Aan het Plein worden 74 appartementen met aanvullende hotelaccommodatie gerealiseerd. Op het Plein zijn tevens gezellige terrassen en diverse faciliteiten te vinden. Zoals bijvoorbeeld een binnenzwembad en panorama restaurant met fenomenaal uitzicht over zowel Maastricht als België. Onderaan de Dousberg komen nog eens 36 Executive Villa's. 

 

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is gezamenlijk initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Holidays is verantwoordelijk voor het beheer en de verhuur van het resort.

Informatie

Ontwikkelaar: Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht
Opdrachtgever: Dormio Leisure Development
Locatie: Maastricht, Limburg, Nederland
Projectomvang: Ca 9,4 ha, 123 woningen,74 appartementen en 36 Executive Villa's
Investering: vertrouwelijk

Positie Dormio:
  • projectontwikkelaar
  • verkoopbemiddeling
  • beheer & verhuur
  • horeca exploitatie

Activiteit & specialisme:
  • ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
  • verhuur & beheer
  • verkoopbemiddeling
  • projectmanagement

Status project: Verhuur eerste fase is gestart in juli 2016.