Dormio Resort Eifeler Tor - Duitsland

Omschrijving

Direct aan het Nationalpark Eifel in de provincie Nordrhein-Westfalen ligt Dormio Resort Eifeler Tor. Het Resort bestaat uit 170 luxe vakantie accommodaties, waarvan 96 vakantiewoningen en 74 appartementen. De vakantiewoningen en appartementen van Resort Eifeler Tor zijn in 18 verschillende uitvoeringen gebouwd en geschikt voor verblijf van 4, 6, 8, 10 of 12 personen. De architectuur van de vakantiewoningen en appartementsgebouwen met de karakteristieke topgevels en de vakwerkstijl weerspiegelen de kenmerkende bouwstijl van de streek.

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over een groot aantal faciliteiten: binnen- en buitenzwembad, wellnessruimte, twee speeltuinen, een Kids Club, een bioscoop, traditioneel Duits restaurant, Italiaanse restaurant met buitenterras, bar, supermarkt, boetiekjes, conferentiecentrum met een bar. 

Karakteristiek voor het resort is de ligging van de woningen en appartementen op de flauwe helling waardoor je vanuit vrijwel elke woning en appartement een vrij uitzicht hebt op het groene dal en de slingerende rivier de Rur.

 

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als beheerder en horecaexploitant actief. Vanaf 1 januari 2021 heeft Dormio Resorts & Hotels de verhuur overgenomen van Landal.

Informatie

Ontwikkelaar: Resort Eifeler Tor GmbH
Opdrachtgever: Dormio Leisure Development
Locatie: Heimbach, Nordrhein-Westfalen, Duitsland
Projectomvang: Ca. 6,8 ha, totaal 170 woningen
Investering: vertrouwelijk

Positie Dormio:
  • projectontwikkelaar
  • verkoopbemiddeling
  • horeca exploitatie
  • beheer

Activiteit & specialisme:
  • ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
  • verhuur & beheer
  • verkoopbemiddeling

Status project: het project is geheel afgerond