Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - Nederland

Omschrijving

Op loopafstand van de kust in Zeeland wordt in Nieuwvliet-Bad een nieuw Dormio Resort gerealiseerd: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit luxueuze resort bestaat uit 124 vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten. De vakantiewoningen bieden variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio en worden aangeboden in verschillende groottes en thema’s. Nieuw in het aanbod van Dormio zijn de Poolwoningen met een privé binnenzwembad en de Petswoningen, speciaal ingericht voor vakantiegangers met huisdieren. 

De luxe vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen zijn van alle gemakken voorzien.
In
het ontwerp en de architectuur van het resort hebben we de traditionele Zeeuwse architectuur gecombineerd met hedendaagse bouwvormen. Voor het neerzetten van een prettige sfeer die recht doet aan de woningen en de unieke locatie, wordt nauw samengewerkt met een interieurontwerper. In alle interieurs komen kenmerkende elementen uit de Zeeuwse cultuur en het prachtige Zeeuws-Vlaamse landschap terug. 


Centraal op het resort staat de kreek waaraan veel van de vakantiewoningen in dit luxe resort in Zeeuws-Vlaanderen worden gebouwd. Een groot deel van de woningen ligt dus direct aan het water. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over uitgebreide faciliteiten. Bij de entree van het resort ligt het hoofdgebouw met de receptie, de minimarkt en een restaurant. Dit hoofdgebouw heeft daarnaast een binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras met zicht op het speelstrand met speeltoestellen.

Met het zeer gevarieerde woningaanbod, de uitgebreide voorzieningen en de
connectie met het water is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad een ware verrijking voor de populaire badplaats.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is samen met de eigenaar van de grond initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als verhuurder, beheerder en horeca-exploitant actief.

Informatie

Ontwikkelaar   Dormio Leisure Development
Opdrachtgever   Dormio Leisure Development
Locatie   Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland
Projectomvang   124 vakantiewoningen
Investering   Vertrouwelijk
Positie Dormio  
  • projectontwikkelaar
  • verkoopbemiddeling
  • horeca exploitatie
  • verhuur & beheer
Activiteit & specialisme:  
  • ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
  • verhuur & beheer
  • verkoop
Status project   In ontwikkeling, start bouw 2021