Dormio Residence Zell am See Centre - Oostenrijk

Omschrijving

Het mondaine Zell am See in het Salzburgerland is al sinds jaar en dag een van de grootste toeristische trekpleisters van Oostenrijk. Zowel in de zomer als in de winter. In het hart van dit authentieke Oostenrijkse stadje ontwikkelt de Oostenrijkse ontwikkelaar EccoDen Investment GmbH het gerenommeerde Living Max hotel om tot een viersterren residence.

De ontwikkelaar heeft Dormio Holidays aangesteld voor de exploitatie van de residence en het restaurant én voor de verhuur van de appartementen voor de toekomstige eigenaren. Het nieuwe object heeft daarmee zijn naam Dormio Residence Zell am See Centre verkregen.

 

Dormio Residence Zell am See Centre zal bestaan uit 28 luxe appartementen voor 2 tot 8 personen met horecavoorzieningen en uitgebreide wellnessfaciliteiten die volledig voldoen aan de hoge standaard die Dormio aan haar accommodaties stelt.

 

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is mede-initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen. Dormio Holidays wordt verantwoordelijk voor de verhuur, het beheerder en de horeca-exploitatie.

Informatie

Ontwikkelaar   EccoDen Investment GmbH
Opdrachtgever   EccoDen Investment GmbH
Locatie   Zell am See, Oostenrijk
Projectomvang  

28  luxe appartementen

Investering   Vertrouwelijk
Positie Dormio  
  • verkoopbemiddeling
  • horeca exploitatie
  • beheer
Activiteit & specialisme:  
  • ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
  • verhuur & beheer
  • verkoop
Status project   Oplevering: voorjaar 2020