Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Dormio Leisure Development Projecten

Dormio Leisure Development ontwikkelt als projectontwikkelaar resorts en hotels. De projecten worden ontwikkeld op eigen risico of in opdracht van derden. Dormio begeleidt een project in basis van de ideeën fase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Dormio heeft met haar ontwikkelingsbedrijf, verkoopbedrijf, verhuurbedrijf en ingenieursbedrijf alle benodigde kennis en middelen onder één dak. Hiermee is Dormio uniek in de branche.

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc - Vallorcine

Aan de voet van een prachtig en uitgebreid skigebied staat een 5-sterren resort met 79 accommodaties

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif - Flaine

Aan de voet van een prachtig en uitgebreid skigebied met maar liefst 250 pistekilometers staat een 4-sterren resort met 55 accommodaties.

Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op steenworp afstand van de prachtige kust komen 92 luxe strandwoningen en strandappartementen. Geheel in een stijl die past bij het fraaie Franse duinlandschap.

Dormio Resort Maastricht

Uniek resort binnen de stadsgrenzen van Maastricht. Naast de golfbaan verschijnen 123 woningen , 74 appartementen en 36 Executive Villa's.

Dormio Resort Obertraun

Aan de Hallstättersee in de provincie Oberösterreich ligt Resort Obertraun. Het viersterren resort bestaat op dit moment uit 59 luxe vakantiewoningen. Daarnaast worden nog eens 16 luxe vakantiewoningen gerealiseerd.

Resort Eifeler-Tor

Direct aan het Nationalpark Eifel in de provincie Nordrhein-Westfalen ligt Landal Resort Eifeler Tor. Het Resort bestaat uit 170 luxe vakantie accommodaties, waarvan 96 vakantiewoningen en 74 appartementen.

Residence Bellevue Zell am See

Aan de oevers van de Zeller See staat het appartementencomplex Residence Bellevue. Deze 24 zeer moderne en luxueuze ingerichte appartementen bieden stuk voor een stuk een fenomenaal uitzicht over het prachtige meer.

Landal Village l’Eau d’Heure

In het zuiden van Wallonië staan deze 216 luxe geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen, inclusief voorzieningen en infrastructuur. In 2009 uitgebreid met 7 extra luxe recreatiewoningen.

Landal Resort Walensee

Tussen de bergen van Zwitserland ligt Resort Walensee. Naast 153 luxe woningen beschikt het over een jachthaven, wellness, zwembad en overige voorzieningen.

Landal Esonstad

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit 201 woningen en appartementen, opgedeeld in een vestingstad en twee terpen.

Center Parcs Marina de Eemhof

Aan het Eemmeer in de provincie Flevoland ligt Marina de Eemhof. Marina De Eemhof bestaat uit geschakelde appartementsgebouwen met totaal 100 luxe suites.

Landal Marina Lipno

In de wouden van de Zuid-Bohemen ligt het Lipno-meer. Aan de oevers van dit meer staat het vakantiepark Marina Lipno. In meerdere gebouwen met typische ronde daken zijn 306 appartementen gerealiseerd.

Landal Bad Kleinkirchheim

In het zuiden van Oostenrijk zijn 72 luxe appartementen en 10 chalets gerealiseerd met een Oostenrijkse architectuur, inclusief zwembad en receptie.