Bouw Wilhelmusplein in Dormio Resort Maastricht op koers

10 april 2018 - Dormio Leisure Development

De bouw van plein ‘Het Wilhelmus’ en de aangrenzende 79 appartementen en pakhuizen, de warenmarkt en de bakkerij in Dormio Resort Maastricht verloopt zeer voorspoedig. Deze worden in juli 2018 in gebruik genomen. Ook het binnenzwembad, dat achter de appartementen verrijst, gaat in juli open.

Prins van Oranje

Op ‘de kop’ van het Wilhelmusplein’ is inmiddels is ook de bouw van ‘de Prins van Oranje’ in volle gang. Dit negen verdiepingen tellende gebouw – met hotelappartementen, hotelsuites en hotelkamers - wordt in november opgeleverd.

 

Restaurant Rantrée

Met trots kunnen wij meedelen dat het gerenommeerde Maastrichtse restaurant Rantrée van chef-kok Ralph Hermans en zijn vrouw Jennifer Silvius-Hermans in november zijn intrek neemt op de negende verdieping van de Prins van Oranje. Zij zijn afkomstig uit de Maastrichtse binnenstad. Voordat het stel Rantrée opende in 2014 was chef Ralph Herman souschef bij sterrenrestaurant Kristalijn in Genk. Echtgenote Jennifer werkte in hetzelfde restaurant. In 2012 werd zij door de vooraanstaande restaurantgids GaultMillau uitgeroepen tot ‘beste sommelier van België’. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Voortgang van de bouw van het Wilhelmusplein