Nieuws

Eerste heipaal de grond in op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

09-11-2021 Dormio Leisure Development

Vrijdag 5 november werd op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen. Deze formele handeling markeert de start van de bouw van dit luxe resort. Het project, op loopafstand van de Zeeuwse kust, wordt gerealiseerd door Dormio Group in samenwerking met ADS Groep en Sagro. Met de ontwikkeling van dit nieuwe resort in Zeeuws-Vlaanderen is een investering van ruim 60 miljoen euro gemoeid. Volgens de planning zal het resort haar deuren openen in het voorjaar van 2023.

Lees meer...

Start bouw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad na de zomer

03-08-2021 Dormio Leisure Development

Na de zomervakantie start de bouw van het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit project van Dormio Group bestaat uit 124 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten. ADS Groep uit Goor is gecontracteerd voor de bouw van de vakantiewoningen. De Zeeuwse Sagro-groep zal de wegen-, groen- en civiele werkzaamheden gaan uitvoeren. Met de ontwikkeling van dit nieuwe vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen is een investering van ruim 60 miljoen euro gemoeid. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht aan (particuliere) investeerders.

Lees meer...

Dormio Group ontwikkelt meer dan 1.000 nieuwe vakantieaccommodaties in Nederland

22-06-2021 Dormio Leisure Development

Dormio Group, ontwikkelaar van luxe vakantieparken, hotels en resorts in Europa, zet in op verdere uitbreiding van het aantal resorts in Nederland. Momenteel zijn zes projecten in ontwikkeling, die naar verwachting in de periode 2022 - 2026 zullen worden gerealiseerd. Hiermee is een investering gemoeid van circa 450 miljoen euro. Als zelfstandige, onafhankelijke speler in de recreatiemarkt ziet Dormio kansen en mogelijkheden voor vernieuwende resortconcepten op toplocaties in Nederland. CEO Don van Schaik licht de plannen toe.

Lees meer...

Nieuw: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

17-03-2020 Dormio Leisure Development

Maak nu kennis met het nieuwste resort van Dormio! Op loopafstand van de prachtige Zeeuwse stranden wordt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Droomt u al van een tweede huis aan de Noordzeekust?

Lees meer...

Dormio Resort Maastricht én Dormio Hotel De Prins van Oranje officieel geopend

28-11-2018 Dormio Leisure Development

Na een bouwperiode van ruim drie jaar zijn Dormio Resort Maastricht én Dormio Hotel de Prins van Oranje op zaterdag 25 november jl. officieel geopend. In aanwezigheid van vele genodigden verrichtte Limburgs gouverneur Theo Bovens de officiële openingshandeling. Bovendien werd resortmanager Cees Santifort symbolisch gepromoveerd tot burgemeester. Hij is nu immers de ‘baas’ over 123 woningen,74 appartementen en een viersterrenhotel in het meest luxueuze vakantieresort van Nederland.

Lees meer...

Bouw Wilhelmusplein in Dormio Resort Maastricht op koers

10-04-2018 Dormio Leisure Development

De bouw van plein ‘Het Wilhelmus’ en de aangrenzende 79 appartementen en pakhuizen, de warenmarkt en de bakkerij in Dormio Resort Maastricht verloopt zeer voorspoedig. Deze worden in juli 2018 in gebruik genomen. Ook het binnenzwembad, dat achter de appartementen verrijst, gaat in juli open.

Lees meer...