Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

Dormio Leisure Development

Dormio Leisure Development ontwikkelt luxe vakantieresorts en hotels. Deze projecten ontwikkelen we in eigen beheer of in opdracht van derden. Dormio begeleidt een project vanaf het idee tot en met de uiteindelijke exploitatie. Dormio heeft met haar eigen ontwikkelingsbedrijf, verkoopbedrijf, verhuurbedrijf en ingenieursbedrijf alle benodigde kennis en middelen onder één dak. Daarmee zijn we uniek in de branche.

Door nauw contact te onderhouden met zowel de gebruiker (resort- en hotelgast) en de koper van de vakantiewoningen weet Dormio het optimale vakantieresort te ontwikkelen. Daarbij staat voorop dat de gast kan genieten van een optimale vakantiewoning en de woningeigenaar een gezond rendement heeft op zijn huis. 

Verhuur en beheer

Dormio Holidays is gespecialiseerd in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels negen vakantieresorts en hotels Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaireis Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik op de vakantiebranche. Met haar negen vakantieresorts en hotels verhuurt en beheert zij in totaal circa 490 vakantieaccommodaties met 150 medewerkers. Gasten van Dormio Holidays moeten in de resorts en hotels kunnen rekenen op een optimale vakantiebeleving. Afhankelijk van de locatie van het vakantieresort kan die beleving enerzijds rust en natuur betekenen, maar anderzijds ook een sportief of stads karakter hebben. Wij geloven in diversiteit. En daarom kiezen vele mensen voor Dormio Holidays.

Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en heeft daarmee een zeer groot bereik. Wilt u als vakantieresort of hotel samenwerken met Dormio Holidays? Neem dan contact met ons op.

Inhouse verkoopbemiddeling

Dormio Investments is gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen. Inmiddels hebben wij een imposante staat van dienst en een groot klantenbestand opgebouwd. Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen uit eigen projecten (die door Dormio Leisure Development ontwikkeld zijn), maar we treden ook op als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers. De verkoop van vakantiewoningen begint meestal al vanaf het plan; voordat de bouw van het project begonnen is. Op dit gebied heeft Dormio Investments veel ervaring en kennis in huis die van groot belang is voor het slagen van een project! Het opstellen van een verkoop- en marketingstrategie is essentieel voor een succesvolle realisatie van een project.

Advies haalbaarheidsonderzoek

Vanuit onze rol als gespecialiseerd projectontwikkelaar doen wij haalbaarheidsonderzoeken voor eigen projecten, maar ook in opdracht voor marktpartijen en overheden. Bij een haalbaarheidsonderzoek toetsen we alle mogelijkheden van een project en onderzoeken we belangrijke onderwerpen, zoals planologische vraagstukken, omgevingsvraagstukken, budget-/investeringsbegroting en verhuuropbrengstbegroting. Op basis van het haalbaarheidsonderzoek beslist de opdrachtgever over de voortgang van een project. In sommige gevallen leidt een haalbaarheidsstudie tot nieuwe inzichten en gaat een project in een andere vorm verder.

Projectmanagement

Projectmanagement is een essentieel onderdeel van projectontwikkeling. Als ervaren projectontwikkelaar beheersen wij deze competentie als geen ander. Om die reden treedt Dormio ook op als gedelegeerd projectontwikkelaar. Dit houdt in dat wij uw project voor u als opdrachtgever van de ideeënfase tot aan de start van de exploitatie ontwikkelen en begeleiden.

Advies conceptontwikkeling en masterplanning

Als gespecialiseerde projectontwikkelaar treden wij ook op als externe adviseur bij projecten voor de conceptontwikkeling en masterplanning. Het gaat hierbij in basis veelal om vakantieresorts en hotels, maar het kan ook gaan om een resort of hotel in combinatie met een ander leisureproduct, zoals een dierenpark. De opdracht om een concept te ontwikkelen of een masterplanstudie te maken wordt vaak gezamenlijk gegeven, omdat ze meestal niet los van elkaar kunnen worden gezien. Originaliteit staat bij de ontwikkeling van een concept en of een masterplan voorop.

De opdracht voor conceptontwikkeling of masterplanning bij een project zit meestal in de aanvangsfase of ideeënfase, maar komt evengoed voor bij bestaande waarbij de initiatiefnemer vastloopt. Daarnaast bieden wij ook hulp bij het opfrissen van bestaande vakantieresorts of hotels om ze weer aantrekkelijker te maken voor de verkoop of verhuur.