Dormio Leisure Development

Dormio Leisure Development ontwikkelt luxe vakantieresorts en hotels. Dat doen we in eigen beheer of in opdracht van derden. Dormio begeleidt een project vanaf het plan tot en met de uiteindelijke exploitatie. Met ons eigen ontwikkelingsbedrijf, verkoopbedrijf, verhuurbedrijf en ingenieursbedrijf hebben we alle benodigde kennis en middelen onder één dak. Dat maakt ons tot een unieke speler in de leisure branche. Doordat we nauwe contacten onderhouden met zowel de gebruikers (resort- en hotelgast) als de kopers van de vakantiewoningen kunnen wij het optimale vakantieresort ontwikkelen. Ons uitgangspunt daarbij is altijd dat de gast kan genieten van een optimale vakantiewoning en vakantiebeleving en dat de woningeigenaar een gezond rendement heeft op zijn huis.

Advies haalbaarheidsonderzoek

Vanuit onze rol als gespecialiseerd projectontwikkelaar doen wij haalbaarheidsonderzoeken voor onze eigen projecten, maar ook voor marktpartijen en overheden. Bij een haalbaarheidsonderzoek toetsen we alle mogelijkheden van een project en onderzoeken we belangrijke onderwerpen, zoals de planologische vraagstukken, de omgevingsvraagstukken, de budget-/investeringsbegroting en de verhuuropbrengstbegroting. Op basis van het haalbaarheidsonderzoek beslist de opdrachtgever over de voortgang van een project. Soms leidt een haalbaarheidsstudie tot nieuwe inzichten en gaat een project in andere vorm verder.

Projectmanagement

Projectmanagement is een essentieel onderdeel van projectontwikkeling. Als ervaren projectontwikkelaar beheersen wij deze competentie als geen ander. Daarom treden wij ook op als gedelegeerd projectontwikkelaar en ontwikkelen en begeleiden wij uw project vanaf de ideeënfase tot aan de start van de exploitatie.

Advies conceptontwikkeling en masterplanning

Als gespecialiseerd projectontwikkelaar treden wij ook op als externe adviseur bij projecten voor de conceptontwikkeling en masterplanning. Dat zijn meestal projecten rond vakantieresorts en hotels, maar ook resorts of hotels in combinatie met andere leisureproducten, bijvoorbeeld een dierenpark. Hoewel de meeste opdrachten voor conceptontwikkeling of masterplanning in de aanvangsfase of ideeënfase worden verstrekt, worden we evengoed ingevlogen voor bestaande projecten waarbij de initiatiefnemer is vastgelopen en behoefte heeft aan een frisse blik. Deze frisse blik bieden wij ook bij bestaande vakantieresorts of hotels die een impuls nodig hebben om ze aantrekkelijker te maken voor de verkoop of verhuur.

Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in voor onze Dormio nieuwsbrief! Door je in te schrijven blijf je op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]